dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Aslında anakart bakmak için oraya buraya aranıyorum falan.. "Aman reviewlarını okuyayım.. aa! e-sata yok! KAPA KAPA!! gitti 15 dakika!" bağrınıp duruyorum tabi ekran karşısında. sonra bi google çektim var mı bunlara uyan bi search olayı diye bunu buldum http://www.hardware.info/en-UK/productdb/bGNk/viewgroup/Mainboards/ ben size MB sayfasını verdim ama her şeyi kafanıza göre search ettirebiliyorsunuz.. "FSB olarak 1333mhz istiyorum. varsa ddr2.. şu kadar hdd bağlarım ben kafadan! bol bol da usb koy sen oraya" hızlıca getiriyor ne isterseniz.. bookmarklamaya değer bir site, url alias da koydum hatta
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 $oyle aciklayayim teoride; firewire800 > firewire400 > e-sata > usb2.0 800mb/sec > 400mb/sec > 375mb/sec > 480mb/sec Firewire ve e-sata constant transfer rate sunarken, usb 2.0 peak level li 480mb/sec sunuyor. ama pratige gelince yalan oluyor hepsi. Bir external hdd du$unun, bunun yazma hizi max 80mb/sec, transfer hizi ta$ catlasa 50mb sec olsa dahi; usb 2.0 da 40mb/sec, fw400 de 45mb/sec, e-satada 48mb sec falan alirsiniz. extreme farklar yok yani.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 kullanılan aletler sadece kendi aparatları ile sadece e-sata'ya bağlanabiliyor. usb->e-sata dongle veya başka parça ile veri aktarımı yapılamıyorsa "e-sata nerde lan!" dememek salakça oluyor hani dediğin olay zaten "nispeten hızlı giden bir cip arıyorum" diyen bir adama "iyi de uçak diye bişi var! çok hızlı" demek gibi olmuş.. ki zaten başlık -okuduysan eğer- e-sata gerekli midir? gibi bir soru değil (o kararı sonuçta veren benim para benim olduğuna göre di mi?) başlık parçaları dilediğinize göre filtreleyip sonuca ulaştıran site hakkındadır.. capisce?
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ehah, ben e-sata daha hızlı sanıyodum firewire ve usb'den =)... firewire400 bile daha mı iyi e-sata'dan simdi ? site de deli gibi hosuma gitti, anında bookmark'ladım =), tenks dasaaa...
Öne çıkan mesajlar