C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Yalancı aşklar, Bitmez gece, Tıpkı o gün gibi, Ve tıpkı bu gün, Ve gözlere haram edilmiş uyku... Ah! Hayat sevmiyorum seni, Tıpkı senin beni sevmediğin gibi, Sevmiyorum seni... Tıpkı, senin benimle uğraştığın gibi, Uyku ertelenmiş gecelerde, uğraşıyorum... Bilmediğin, ama bir gün bileceğin gibi... Esas sevgilerin, aşifte nazlanmaları değil, Sevmiyorum seni... Tıpkı, senin beni sevmeyip, geçiştirdiğin gibi... Bak senin için yarına planlar yapmıyorum, Üzerine hayaller kurmuyorum, Tarumar bırakıyorum seni, Tıpkı, senin beni bıraktığın gibi... Yarın ne giyeceğimin hesabını yapmıyorum, ...ve ne yiyeceğimin... Sana umutlar bağlamıyorum, Çözeceğini bildiğim için değil... Uçurtma kuyruklarına, sevinçlerimi takmıyorum, Koparacağını bildiğim için değil, Sırf sana inat ve içinde barındırdıklarına... Ah! Hayat sevmiyorum seni Tıpkı, senin beni sevmediğin gibi...[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye guvenme cunku beyaz gulun golgesı bıle sıyahtır Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden bır gun mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: C0rrUpT, 15 February 2004 02:49 tarihinde demiş ki: Yalancı aşklar, Bitmez gece, Tıpkı o gün gibi, Ve tıpkı bu gün, Ve gözlere haram edilmiş uyku... Ah! Hayat sevmiyorum seni, Tıpkı senin beni sevmediğin gibi, Sevmiyorum seni... Tıpkı, senin benimle uğraştığın gibi, Uyku ertelenmiş gecelerde, uğraşıyorum... Bilmediğin, ama bir gün bileceğin gibi... Esas sevgilerin, aşifte nazlanmaları değil, Sevmiyorum seni... Tıpkı, senin beni sevmeyip, geçiştirdiğin gibi... Bak senin için yarına planlar yapmıyorum, Üzerine hayaller kurmuyorum, Tarumar bırakıyorum seni, Tıpkı, senin beni bıraktığın gibi... Yarın ne giyeceğimin hesabını yapmıyorum, ...ve ne yiyeceğimin... Sana umutlar bağlamıyorum, Çözeceğini bildiğim için değil... Uçurtma kuyruklarına, sevinçlerimi takmıyorum, Koparacağını bildiğim için değil, Sırf sana inat ve içinde barındırdıklarına... Ah! Hayat sevmiyorum seni Tıpkı, senin beni sevmediğin gibi... +1[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeyir Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 hayt bayadır yazmıyodun allahsız ne zman yazdın bunu? 2 dakkada deme kırmıyım kafanı :Pp[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 güzel be heyt[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 If 2 heart ensemble samanlık is be seyran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Ben anlatımı çok sevdim, çok akıcı güzel olmuş bence, devamını bekleriz.. ama fikirlere katılmıyorum o ayrı..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 hay eline,klavyene saalık:) vur vur benim için de vur![signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Şiir Dresquin in acıklaması ile guzel ozetlenmiş bir de bana şu sözleri hatırlattı... Geçen günlerin ardından... Tıpkı dün gibi... Bugün gibi... Bizbize doymadan... Evet güzel yazmışsın ...;)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar