bore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 nasıl olur demeyin oluyor , neden oluyor demeyin bilmiyorum ..
bore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 FromTheHell said: uykun yoktur omaygad zeka damlıyor forumun açıklarından .
bore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 FromTheHell said: ne sandın ölüyorum falan sandım bi an için , gözlerim bilene ya$landı , hatta omuriliğimin son kemiğinde ince bi sızı falan hissettim o derece .
RayCharles Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bore said: FromTheHell said: ne sandın ölüyorum falan sandım bi an için , gözlerim bilene ya$landı , hatta omuriliğimin son kemiğinde ince bi sızı falan hissettim o derece . o sızı başka bişi kuyruk sokumu tarafındaysa..
Öne çıkan mesajlar