bore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 üşüdüm heralde ondan . yoksa teknoloji harikası olcak hali yok sanırım . varmı lan yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thisisnotdom Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bunu bizimle paylastigin icin kendim ve arkadaslarim adina tesekkur etmeyi borc bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 allah allah.. hangi vantilatör üşütebilir ki bi insanı :/ markası modeli ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 sinbo elektrikli ev aletleri 3. kademe ortalama bir kol mesafesi uzaklıkta , rüzgarından kirpiklerimin dalgalanı$ını hissediyorum o derece . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 arkanı verme vantilatore, onden vursun arkadan yersen o etki normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 soguk hava dalgaları nüfuz ediyo tabi olur dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 BoDrUmLu said: arkanı verme vantilatore, onden vursun arkadan yersen o etki normal arkadan yerken öndeki kirpikleri havalandıran sistemi hayal etmeye çalıştım bi an için .. salağım galiba beceremedim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar