mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 geçen sene yıktılar o en alt kattaki tuvaletleri de onlar da 5 yıldızlı tuvalet oldu ama gizli bölmeler koydular tuvaleti çook uzun yaptılar resmen sigara bölmeleri var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ahh ahh az dayak yemedi arkadaşlar sigara içcez diye şimdi bölme bile yapmışlar yeni nesil bi başka oluo cnm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 öö ben içmiyorum zaten hala dayak yiyolar dur ben pm e geliyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 yesinler ztn lisede sigaraya mı başlanır dert yok tasa yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 yatılı olmak? :P okulla ilgili bilgi almak isteyenler için son kez soyliyim burdan: IEL (pm atın okula bile gelirim işim gücüm yok :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ben diildim yatılı ama bütün çevrem yatılıydı son sene bi gece kaldım o gece 40 kişi disipline gitti hepsi yatakaneden atıldı derecelik adamlar yalan oldu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 al iste, anlatmadin bana hic bunlari cem. ben de bi donem yanima aldim adami yurda, ogrencilik tarihimin en dusuk notlarini aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ahah penth sen nerdensin penth? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 izmir fen lisesindenim ben de, sabanci'da bu biten senenin ilk doneminde beraber kalmistik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ahahah olm bnm ne suçum var adamlar elde sigara hocaya "hocam bi bira da size açalım mı mis gibi soğuk bugün son gün" dediler:D tarih de 1 nisan bu arada ayrıca sen kötü yaptın da ben ii mi yaptım bnm ortalamam senden beter geldi gez toz mc kanat şarap bira derken oda arkadaşım da yok ztn bu sene kimle kalsam acaba?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Scheriff said: 2 tane 89 netli tanıdık var araları 1000 kişi:D bi de "geçen sene yapsa bu neti" çok saçma bi mantık kusura bakmayın. sınav kolay ki o kdr net yapmış zor olsa 5 net aşağı yapcak yine aynı sırada olcak sıralama sınavı sonuçta ha sınav sıralamadı aksine yığdı herkesi dipdibe o ayrı tabi:) Aynı neti geçen sene de yapsaydı iyi olurdu çünkü diğerleri iyi yapmamıştı yani onu demeye çalıştım ben. Ama geçen seneki sınavda 96 yapacak öğrenci bu sınavda 1. oldu diye bi kural yok iki üç soruyu dalgınlıkla yanlış yapmış olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Hey gidi hey 96 net yapmistim 201. olmustum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 gelsin bodruma rahat rahat okur. beleş bi okul yani. ama nerede kalır bilemem. yatılı matılı deil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar