mono Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=39770&poll_id=0&warned=y 2 hafta sonra acilacak olan, genosian dungeon la ilgili bir muhabbet almis basini gidiyor. Cogu yeni itemin componentlerinin bulundugu bu yeni dungeon (Yavin4 -6316, -380 tahminen) ile ilgili son myth de bu zirh.. hayirlisi bakalm insalla ris gibi dandrik ve yapilmasi zor olmaz (a deep voice says you'll get the father) :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 link yanlis veya eksik oldu sanirim:)[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 okadarda güzel bir armor degil belki rengi yüzünden bana ole geldi tabi statlarina bakmak lazm oncelikle[signature][hline]Sne v'knox of Eclipse Jedi initiate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bu yeni gelen cave ananızı ağlatıcak ama söliyim.. oyundaki en zor dungeon dioalr bilmiorum ben daha gidemedim çünkü noob'um TCde :)[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 dogrudur zorluk olayi yani filmde de vardi stun gunlardan (composite killa:p ) fire breathing lion a kadar bi suru yeni yaratik geliyor...hatta resmi olacak clone warsdaki o dev yesil örümcek gibi sey de var :p zaten olay mutant yaratiklarin uretildigi bir facility...o nedenle feci can yanacak...insalla camp edilmesi gerekilen bir zirh degildir..[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 walla ben sadece bi BH trainerde gördüm.. başka insanlarda yok öle höbö bende armor war bak die dolaşmıolar. :)[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 bh trainerlerdeki bu deil ama..o cakma mandaleruorerioan armor :p[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 töbe yarabbim. mono baksana resme bi daha giyenin title i ne.. :P bu arada heralde bunu bizim şehirin trainerdan aldılar.. gittim gözümle gördüm.. bi sonraki gün o dediin çakma mandalorian armoru giyiyodu bi rodian. bh trainer die.[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 merak etmeyin ilk rebel ayaklanmasindan faydalanip butun armorcu vitrinlerini soyucam aksama kirisiriz lootu hehe[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 valla bu alet as lerin eline duserse god mode da dolasan bir kac kjisi olur bence armor medium zaten kafadan %75 kesiyo bide buna resistlerin eklendigini dusunun sadece %30 base koysaniz bu alet kafadan herseye karsi %85 korumasi olurki, buda dumur demek. ama armorun seklini bende begenmedim ris bile bundan daha iyi goruntu olarak.[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Bu armoru ben de gördüm bi npcnin üstünde ve bayağı güzel duruyo. Çakma mandalorian armor olduğu kesin ama RIS armordan güzel duruyo. Hiç diilse samurayvari bi havası yok...[signature][hline]:hrr: No more Mr. Nice Guy... :hrr: Devvo Ki'yyst Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Pistoleer Ex-Master Creature Handler, Ranger, Rifleman (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ha bu npc nin AR ratingi medium , zirhin degil yanlis anlasilma olmasin :) SOE as thredinde acikladi sanirim devlerle..playerlara medium armor olmayacak asla diye...o nedenle gönlümüz rahat cebimiz delik bi sekilde bakariz zirha :p "Ackle Muscle Armor" bu yesil zirhin adi cakma mandolarian armor ise bu ackle muscle gibi bh trainerlerda gorulebilior (mavi tayt ustune beyaz plate parcalari var..padded armora benzior ama plate....jango fett style :p )[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 senin dediginde olabilir ama bana sanki armor medium gibi geldi yada hala yanlis algılıyorum :) evet devler ole dedıydı ama maladorıan armoru heavy olarak bılıyorum dolayısıyla onun lootunu acarlarsa, bu da rahatca olabılır derım.[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 saka bir yana mandol. armor oyunda server basina 1-3 tane felan gibi dedikodu var hep..kimine gore direk gercek hatta... eh be abi hickimse screenshotunu, statlerini atmaz mi bu 3 kullanicidan...straticsde bile yayinlanir di sahiplerin isimleri.. ingame bi item olduguna inanmiyorum ben henuz mandol. un hayir sen kendin screen atmasan, giydigini gorenler atar.. :) bide sey gelio aklima, heavy bi amor dansa 80-90 all bi composite sete sahip olmak cok cok daha kolay ve ucuz... composite ile su anda cikilan seviye baya bi yuksek :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 geonosian dungeon hakkinda Ek bilgi, Ugo.com un Haden Blackman le roportajindan bir alinti: ---- In addition to these changes, there will also be a new dungeon unveiled, the Biolab. The premise around the Biolab is that it's a Geonosian facility where something has gone horribly wrong and mutated monsters roam about. Wait, Geonosians? Yup, plan on facing off against a variety of these Episode II baddies, and watch out for ones armed with sonic blasters, as seen in the movie. The dungeon itself is huge, with giant cave interiors that lead in and out of indoor rooms that are reminiscent of a science installation. You'll need to fully explore the area as you quest for keycodes that will lead you to another Star Wars Galaxies first, the boss monster. After a long battle, you'll reach the Acklay, also seen in Episode II (the arena battle, the insect-like creature), who is extremely tough with lots of special attacks. In many ways tougher than a Krayt Dragon, the Acklay will also offer lots of unique loot, including component parts like poison or hide that can be passed along to weapon and armorsmiths for bonuses. Plus, we're talking, in Blackman's words, "pretty fat experience." ---- anlasildi acklay muscle armor almak icin gene camped spot ta kasip 10 tane loot aricaz bu boss dan...cakma ris iste eheh:p[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Yine söylüyorum, SOE bu oyunu EQ ya benzetmeye başladı..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 said: hilikus, 17 February 2004 05:03 tarihinde demiş ki: saka bir yana bide sey gelio aklima, heavy bi amor dansa 80-90 all bi composite sete sahip olmak cok cok daha kolay ve ucuz... composite ile su anda cikilan seviye baya bi yuksek :) aslinda sole bi ortalama hesapla su anki jedi composite serisi (eclipsedeki) medium armordan az yuksek, heavy armordan az dusuk durumda.dolayısıyla soyledıgınde haklısın. ancak rıs armorda composıte ile bıre bır olmasına ragmen az da olsa ench lerı bır parca dusuk kondısyonu bıraz yuksek. buradan yola cıkarak bahsedılen armorda ench lerde bı ekstra dusme yada skıll atach gıbı bır ozellık onu cok degerlı yapar, ha tabı bana sorarsan degermı hayır degmez. cunku soe armor konusunu beceremıyor. bastan playerlara light armordan baska bısı yok dedı. ve serverlarda kullanılan 2 cesıt armor oldu, ubese ve compoosıte. ve bu varsayımla bu armorlar ole bı noktaya geldıkı composıte medıum armor oldu artık.dolayısıyla sımdı kalkıp loot yada uretım olarak cıkarıcakları yenı armorun kullanım acısından bı onemı kalmadı.[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 dogru valla hele bazi composite parcalar varki Nightsister layer larla yapildiginda 0/0/160 gibi hama sahip 90 all (eff sliced) composite helmetler cikabiliyor ne anladim ki ne yani ne? hehe :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 said: hilikus, 18 February 2004 14:40 tarihinde demiş ki: hele bazi composite parcalar varki Nightsister layer larla yapildiginda 0/0/160 gibi hama sahip 90 all (eff sliced) composite helmetler cikabiliyor Aranızda bu tip bir armora sahip olan var mı????[signature][hline]:hrr: No more Mr. Nice Guy... :hrr: Devvo Ki'yyst Teras-Käsi Master, Gunsmith, Quickdraw Ex-Master Creature Handler, Ranger, Sharpshooter (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 yok ama cok yakında olacak, devvo cum merak etme sen master as nız composıte olayınıda cozdu. bu hafta ıcınde composıte uretımıne baslıcam sanırım.acaıp bı kasıntı var ıcımde.[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 said: Guru, 17 February 2004 09:56 tarihinde demiş ki: Yine söylüyorum, SOE bu oyunu EQ ya benzetmeye başladı.. benzetiyor cunku elindeki oyundan oyuncular kayiyor. halbuki eq 4 seneden fazla oynandi. sebebi ne mantigini "loot" olarka goruyorlar. aslinda sebebi o degil, ama loot oyuncu kopusunu yavaslatacak, orasina katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar