Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
odiflame said:
haftalık para kesiyormuşsunuz doğru mu? birde sitenizin linki çalışmıyor değişti mi?

evet haftalik levle 50 üstü için vergi aliyoruz ama öle vermeyini dövüyoruz diye bişi yok :)

Amulius, Aquillius, Trevenaian, Peristedion, Thongar, Bedwyr, Evily gibi isimlere temasa geç alalim :)
Mesaj tarihi:
DALtanyan said:
Arkadaşlar Avatar'ın lideri olarak Victorae destek ve güvenim tam.. Kendileri gerçekten cok efendi ve düzgün insanlar. Kesinlikle bir guild ariyorsanız tavsiye edilebilicek bir guild.

Saolasin electra :)
Mesaj tarihi:
Sizler gibi başka serverlardan sıkılan arkadaşlara; şiddetle her toprağı kan kokan Battlescarı ve chaosun içinde adalet mücadelesi veren Victorae'yı tavsiye etmeye devam ediyorum.

Bizimle beraber bu mücadeleye ortak olmak istiyorsanız... Yukarda ismi yazan arkadaşlarla irtibata geçtiğinizde classınız, ırkınız, leveliniz ne olursa olsun guilde alınacaksınız. Victorae'lı olmak için türkçe bilmek ve düzgün biri olmak yeterli :)
Mesaj tarihi:
tabi ki. Charini Battlescar serverinda aç ve bana offline da olsam mesaj gönder. /tell Evily .. şeklinde. Guildimizde herhangi class, ırk yada level kısıtlaması bulunmamaktadır.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Okulların acılması kış sezonuna girilmesi oyuncu sayısını artırır ve stable kadroyu belirler.

Bu sırada Victoreayı siege sonucu elegeçirilen battlekeeplerinden dolayı tebrik ederim.
Mesaj tarihi:
Evet dün gece Victorae guildi Oakenhome'daki Leeloo Dallas Multipass(dağılmadan önceki isimleri ile Rage) guildinin Tier3 Battlekeepine saldirmiş, bütün binaları yıkmış, bir grup karşı koymaya çalışsada Victorae kazanmış ve Battlekeep'in yeni sahibi olmuştur. Victoraelıları kutluyor bize destek olan arkadaşlarımızada teşekkür ediyoruz.

Screenshotları da en kısa zamanda buraya taşıyacağımızı temenni ediyorum :)
Mesaj tarihi:
Victorae olarak büyümeye ve güzel işlere el atmaya devam ediyoruz :) guildimiz güzel bir şekilde gelişiyor. Oyunun kaymak tabakasi diye adlandirabilecegimiz siege battlelarda 2 savaş yapmiş bulunmaktayiz. Herkesin birbirine saldirmaktan çekindigi bi dönemde iyi tecrübeler edindik. Canla başla mücadele ederek sadece türklerden oluşan bi guildle serverda Battlekeepi olan 8 guildden birisiyiz. Yeni gelicek arkadşlarla dahada büyüyerek ilerleyecegimizi düşünüyorum :)

Üye alimi devam etmektedir.
Mesaj tarihi:
ben artık başka serverlarda oynayan arkadaşlarimizi da Battlescar ve Vicotoraeya davet etmek istiyorum. Age of Conan'dan gerçekten zevk alcağınızı garanti ediyorum. bırakın şu sıkıcı serverları kan kokan battlescar da bizimle beraber kan dökün
Mesaj tarihi:
ymir serverda oyuna başlamak hatalıymış.pvp servera geçtim.iyiki size katılmışım.eğleniyorum ve oyuna yeni bir oynama amacı elde ediyorum.yeni türk arkadaşlarıda bekleriz.
  • Yeni Oluştur...