ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 İngilizce, orjinal edebi dili değiştirilmemiş Brave New World arıyorum. Edebi dilinin değiştirilmemiş olması çok önemli. Örneğin daha bugün gittigidiyor'dan aldığım bir Brave New World geçti elime. Penguin yayınlarının ingilizce pratiği için kolaylaştırılmış versionu çıktı. Hemen internetten e-book indirip farklılıklara baktım. İçine etmişler :( Alınacak kitap listem biraz kabarık olduğu için fazla ödeyemem. 5-10 YTL arası filan arıyabilirim. Hatta okumuş, sıkılmış birisi direk sadece kargo parasına hibe ederse süper mutlu olurum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 istanbulda elden verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 sigisMoNd said: istanbulda elden verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 kusura bakma aga gece gece komiğime gitti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Ama ben Antalya'dayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar