kingpin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 geçmiş olsun :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan - Alo Cemal !! - Kimsin ? - Kadir - Hangi kadir ? - Delikadir uleeeyynn
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 gecmis olsun. :)[signature][hline]hello
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 hadı hayırlısı artık arkın tıtleyı duzeltırsınız[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 geçmiş olsun.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 sakaryadayım şu an team cafede :) varmı yakınlarda olan
quamor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 hayirli olsun. ama halen askersin heralde? cunki abim eve gelmisti 3 gun yol vermişler adam 10 saatte eve geldi 2 gun disari cikamadi :) yani inzibat yogunlugu yasanan bolgelere heuh[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
crepuscolo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 geçmiş olsun darıs başımıza kasımda gidiyok bizde :)[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
arcane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 askerden kurtulan her paticik üyesi ilk iş olarak bir mmorpg edinmelidir :)[signature][hline]In the sea of life, just a minnow...
Öne çıkan mesajlar