Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Queen said: İzmir'de Ora diye bi yer vardı. Lahmacun, pide falan yeri, oraya gidelim denebilir. kalite pide yapiyor valla.. tercihen lahmacun da yenebilir.
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Bone said: ...ezcaneye gidip ezcaneci kızın suratına baka baka "prezevatif istiyorum" demek var... Sonra da "...yanlış anlamayın, koleksiyonum için" demek var. Tahmin edebiliyorum, kötü bir durum =/
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Bone said: -Wissy said: Gavur cozmus olayi condo-m-atic yapmis. ingilterede görmüştüm çok güzel olay. bize daha gelmedi herhalde? ezcaneye gidip ezcaneci kızın suratına baka baka "prezevatif istiyorum" demek var, alete bozuk para atıp içinden almak var. adam gibi gece barlarının neredeyse hepsinde condomatic var. 3ytl atıosun 3 tane alıyorsun hatta. tuvaletlere koyuyorlar.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ulan inat değil mi, ben de "ney" diye tampon çıkaracam.
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 numberten said: İnsan neden prezervatif alırken neden utanır sıkılır anlamış değilim. aynen ya sanki utanılacak bir şey, ayrıca gayet de derim gidip eczacı kızın suratına "prezervatif verir misin" die
Öne çıkan mesajlar