sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 GAZİANTEP’te düzenlenen Gapshoes Kış 2008 Ayakkabı, Saraciye ve Yan Sanayi Fuarı’na katılan AKP İl Başkanı Eruslu, ayakkabı tanıtımı yapan manken Pınar Taştepe ile yan yana gelmemek için özel çaba gösterdi. Gaziantep Sanayi Odası ve Akort Fuarcılık işbirliği ile Gapshoes Kış 2008 Ayakkabı, Saraciye ve Yan Sanayi Fuarı, Ortadoğu Fuar Merkezi’nde açıldı. İstanbul, Kayseri, Şanlıurfa, Gaziantep, Adana, Hatay, Ankara başta olmak üzere Türkiye’nin bir çok kentinden ve Suriye’den katılan yaklaşık 60 firma stant açtı. 4 gün sürecek olan fuara Vali Vekili Mehmet Okur, AKP Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkanı Nejat Koçer, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Mehmet Aslan, Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ve AKP İl Başkanı Ökkeş Eruslu da katıldı. AKP İl Başkanı Eruslu, mini etekli dekolteli manken Pınar Taştepe ile bir ara yan yana gelince, yerini değişitirdi. Bir başka standın gezilmesi sırasında manken Pınar Taştepe yeniden AKP İl Başkanı Enruslu ile yan yana gelince durumu farkeden davetliler gülmeye başladı. Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan fotoğraf çeken gazetecilere, “Beni fotomontajla aradan çıkartın ikisini yan yana görüntüleyin” diye espri yapar, AKP İl Başkanı Erruslu manken Taştepe'ye “Bacım senden kaçıyoruz ama sakın yanlış anlama. Yanlış anlaşılmasın diye uzak duruyorum. Yoksa sen bizim bacımızsın” dedi. Hürriyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 bacımsın asdaddsafsdsadasas lan nelerle uğraşıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 dünya ahiret bacımsın ama uzayda yakalarsam valla acımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Bi an resimdekini Ahmedinecad'ın bakanlarından falan sandım, sonra anladım ki AKP'liymiş. Türkiye'mden biraz daha korkmaya başladım. Bacısından kaçıyor adam ya pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 o kiz kac metre? komplekse girdim yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 o değil de kızın bacakları çok çirkin yahu böyle incecik bi çift bacak olsun birbirine uzak olsun arkası gözüksün falan hiç sevmiyorum yani böyle olduktan sora ne kadar uzun olursa olsun hıh ne çok olsun demişim:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ben olsam kaçırırm dföogcvb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar