Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Yanlış Anlama, Bacımızsın"


sg-1

Öne çıkan mesajlar



GAZİANTEP’te düzenlenen Gapshoes Kış 2008 Ayakkabı, Saraciye ve Yan Sanayi Fuarı’na katılan AKP İl Başkanı Eruslu, ayakkabı tanıtımı yapan manken Pınar Taştepe ile yan yana gelmemek için özel çaba gösterdi.


Gaziantep Sanayi Odası ve Akort Fuarcılık işbirliği ile Gapshoes Kış 2008 Ayakkabı, Saraciye ve Yan Sanayi Fuarı, Ortadoğu Fuar Merkezi’nde açıldı. İstanbul, Kayseri, Şanlıurfa, Gaziantep, Adana, Hatay, Ankara başta olmak üzere Türkiye’nin bir çok kentinden ve Suriye’den katılan yaklaşık 60 firma stant açtı. 4 gün sürecek olan fuara Vali Vekili Mehmet Okur, AKP Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkanı Nejat Koçer, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Mehmet Aslan, Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ve AKP İl Başkanı Ökkeş Eruslu da katıldı.

AKP İl Başkanı Eruslu, mini etekli dekolteli manken Pınar Taştepe ile bir ara yan yana gelince, yerini değişitirdi. Bir başka standın gezilmesi sırasında manken Pınar Taştepe yeniden AKP İl Başkanı Enruslu ile yan yana gelince durumu farkeden davetliler gülmeye başladı.

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan fotoğraf çeken gazetecilere, “Beni fotomontajla aradan çıkartın ikisini yan yana görüntüleyin” diye espri yapar, AKP İl Başkanı Erruslu manken Taştepe'ye “Bacım senden kaçıyoruz ama sakın yanlış anlama. Yanlış anlaşılmasın diye uzak duruyorum. Yoksa sen bizim bacımızsın” dedi.

Hürriyet
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...