aritra Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 fotoğraf çekmek istiyorum, siyah bir yüzey lazım; flaşlı çekim yapsam bile ışığı yansıtmamalı, ayrıca çektiğim cismin perdede gölgesi de oluşmamalı, arkası boşlukmuş hissi oluşmalı. fotoğrafçılarda olabilir bu tür bişey, ama para vermeden başvurabileceğim daha pratik önerileriniz varsa alabilirim. siyah kumaş denedim, cismin gölgesi oluştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohm Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 isigi yansitmayan dunyada herhangi bir yuzey yok... ama siyah mat fon kagidi isini gorur. yansima istemiyorsan isin config.ini ona gore ayarlaman daha duzgun bi cozum olur... isigi objene ne kadar yakin tutarsan o kadar az bi noktasal yansima olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohm Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 anladigim kadariyla soyle yapabilirsin isigi modelin arka yuzeyine(objektifin gormeyecegi yuzeye verip) isik kaynagini iyi yerlestirir ve guzel bir hare olusturabilecek netlige getirebilirsen. istedigin sey olur... ters isik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohm Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 bide konu adina bida bakinca dusundum de isigi emebilen tek varlik karadelikler sanirim. o da astarindan pahaliya gelir sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 eh, dediğini anladım. ama bardağa boşalan su, tabağa düşen su damlası, sigara dumanı, tütsü gibi şeyler çekmek istiyorum. bu akşam denicem bazı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar