mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 bitmeden bi gidelim dedik gelmişler buraya kadar filan falan sunlar arasında kararsız kaldım ( hiç anlamam isimlerden) hangisi daha enstürmantoliktir ve bildigimiz klasik jazz a daha yakındır? tesekkurler http://www.biletix.com/festViewInfo.htm?id=9&fbid=1460 sarp maden http://www.biletix.com/festViewInfo.htm?id=9&fbid=1447 yasmin levy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 tabiki yasmin,ben de yasmine gidiorm bak sdf. yani sarp maden akbank sanatta sık sık sahne alıyor ama yasmin bi daha ne zaman gelir di mi ama.bi de yasminin ogrenci bileti bitti mi bilen var mı? yasmin levy ladino diye anılan bir muzik yapıyor soyle alalım sizi hattayasmin! sarp maden klasik jazz a daha yakın oluyor tabi haliyle,gorulmesi izlenmesi gereken bir abimiz ama dediğim gibi işte,turk ne de olsa buralarda hep.P ama soylede bir gercek var ki yasmin de huzun coker uzerinize,sarp maden de eglenirsiniz.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ya okudum da biraz boyle otantigimsi filan diyo açıkcası otantik istemiyorum ben o oyle zenji abilerimizin saksofon çaldıgı imba bi basscının oldugu bi şey istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Bana fark etmez valla hepsine gelirim :D Ama masada oturmak istyorum ben ona göre birşey ayarla, diğer patiler de mümkünse ona göre öneri verin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 sarp madeni her gün seyredersin zaten yasmin levy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 kaldun bi msn e gelir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 gelemem labdayım (msne döndürdük zaten burayı lol, pm at) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar