Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şaşırtan CM / FM Olayları


sg-1

Öne çıkan mesajlar

İtiraf ediyorum, konsepti ekşiden arakladım.

Championship ve Football Manager kariyerlerinizde başınızdan geçmiş ilginç olayları aramızda paslaşalım.


Misal, geçen yaz can sıkıntısı krizlerinin birinde kurmuşum FM2007'de bi Kayserispor, dalmışım aksiyona. 2. senede mi ne UEFA kupası yarı finali, rakip Middlesborough (yanlış yazmış olabilirim). İlk maç Kayseri'de. Benim takım da öyle ahım şahım değil, yarı finale gelene kadar zayıf, sürpriz yapmış takımları elemişim (sanki Kayseri'nin yarı finale çıkması sürpriz değilmiş gibi :P ). En ciddi rakip bu ingilizler ve ben elenmeye psikolojikman hazırlanmışım.
Neyse, maça çıkıyoruz. Beklenmedik şekilde sağdan Topuz, soldan F.Adu, rakibi yıkıyoruz, maç 5-1 bitiyor. Havalara giriyorum tabi. Artık finalde gözüyle bakıyorum kendime.
Deplasmana gidiyoruz, ikinci maç, turistik seyahat konumunda. Ama o da ne, yine noolur noolmaz diye neredeyse tam kadro çıkmama rağmen, Middlesborough maçın canına okuyor, daha ilk yarı 5-0. İkinci yarı ne yapsam da, hiç olmazsa uzatmaya götürecek o bir tek golü bulamıyorum. 5-0 yenilip eleniyorum.

Bu oyunu CM 03-04'ten beri oynarım, böyle kapak edildiğimi hatırlamıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Off cyn hahhaaa :D İyiymiş..

Biz naraso ile fm atıyoduk 2005. Ben Madrid o Barca. Ben devre arasında Adriano-Henry aldım ama cl'de oynayamıyorlar. O oyunda da Cafercan aşkı vardı bende onu almıştım. Tek forvet Cafercan oynuyodu CL'de. Ki her maç aynı anda 6 as oyuncum direk sakattı. Yedekleri de satmıştım para için, adam kalmadı. Bazı maçları böyle 3 defans 6 ortasaha 1 forvetle oynamıştım. Bi maç Cafercan cezalı duruma düştü forvetsiz oynadım.

Beckham aynı maçta 2 kere penaltı kaçırıp 90da uzaktan atarak turu getirmişti. En zor elediğim takım Trabzon oldu :D

Ama bütün bu kadro eksiklikllerine rağmen şampiyon olmuştum CL'de.

Ligde de şampiyonluğa koşuyorum naraso arkamdan geliyo puan kaybederse şampiyonluğumu ilan ediyorum. Adam Racing ile oynuyo. Kalecisi kalmamış iki kalecisi de sakat kalesinde Sylvinho oynuyo. O halde Racing atamadı 90+4 4-3 yeniyo bu, frikik oldu Racing adına. Topun başında kaleci Ricardo. Adam doksana astı topu şampiyon oldum çok ilginçti :D

Ha o sezon narasoyla oynadığımız derbi maçların birini 10-3'lük skorla almıştım. Saygılar efendim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...