loop Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Bir yıl kosovada kalmıştım , sırpların ve boşnakların bir müzik türü vardı.. Dinlerken hep eski filmlerin müziklerini anımsatırdı bana.. Yani hani bizim halk müziği veya Sanat Musikisi gibi.. Bu türün ismi ne bilen varmı ? O zamanlar ismini sormayı akıl edemedim şimdi dinlemek istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 goran bregovic en bilineni tabi :) goran bregovic & kayah bi de goran bregovic & cesaria evora gibi sanatçıların ortak çalışmaları var, onları bi dinle istersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 goran bregovic-kustrica orkestraları daha cingene muziği yapıor sen sanki daha o bolgeye has birseyler arıyorsun di mi yanlıs anlamıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 çingene mi? O.o bi de kusturica da bombadır da, cesaria evora ve kayah ile yaptığı parçalar güzel bayaa. (ki bazıları aynı parçaların yorumları) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 kayah'ın lehçe şarkıları da çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 tzigane derler işte cingene diye turkleştiriliyor bildiğim. eger o tarzsa aradıgın(hani bilmem anlatabildim mi) boban markovic,esma redzepova,mostar sevdah reunion ama işte bunlar tzigane,gypsies of macedonian diye gecer hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Evet goran bregovic dan bahsetmiyorum... Sırp ve bosnakların daha ortak bir kulture sahip oldukları zamana , yani geçmişe air bir sey... Hatta oradaki arkadaslarım pek sevmiyorlardı bu muzigi. Anlarsınız, pop - rock dinliyor tabi genclik. Ben genelde icki ortamlarında meyhane tarzı mekanlarda duyuyordum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 hmm ilginçmiş. örnek yok mu bildiğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Yok, belki bilen vardır dedim, neyse belki denk gelir bir gün.. Oradaki sırp arkadaşların tel numaraları gitti telefonum bozulunca, yoksa arayıp sorucam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 benim bosnalı bi arkadasım var,bu aksam sorar haber veririm ben demerak ettim zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Bilmiyorum ne kadar uyar ama aklımda kalan şöyle güzel bi şarkı var oraya ait, belki bu tarzdır? Zeljko Joksimovic - Lane Moje bu da var Hari Mata Hari - Lejla Tür ismi de last.fmden bulunabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 "cik pogodi" yaz youtube'a. izle. dediğin bu tip bir şey büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar