moonfall Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 merhaba arkadaşlar. benim iki tane kedim var malum. bunlar gecen kavga ederken bi tanesi otekinin boynunu baya hırpalamış. yaklaşık 2 3 hafta once oldu bu olay. o ısırılan yerdeki deri falan kalkmış durumdaydı cevresindeki tüylerde cıkmıodu dökülmüştü. basit bi yara gecer diye düsündük ama hala neredeyse aynı şekilde duruyo yara. cok az bi iyileşme belirtisi var. veteriner bi merhem onermişti onu denedik o da iyi gelmedi. acaba daha ciddi bi sorun olabilir mi? kedilerin şeker hastası olabilcegini duymuştum bunla alakalı olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 seker hastaliginda yaralarin gec iyilesmesi durumu soz konusu ancak kedinizin seker hastasi olduguna emin misiniz? veterinere tekrar goturup daha detayli bilgi almanizda fayda var, cunku deri aciksa herhangi bir yerden mikrop kapabilme olasilida mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar