Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 İzlemedim, anime sitelerini dolaşırken rast geldim ve türkiyede geçiyor olması ilgimi çekti. Nuhun gemsi bulunuyor falan. paticikte baktım bir kaç başlıkta geçmiş ismi ama konusu yok. Nasıldır bu movie izlenirmi? Varmı tavsiye eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mutsuo Koseki (A Wind Named Amnesia, Grave of Fireflies), Kimitoshi Yamane (Gundam, Cowboy Bebop, Infinite Ryvius) ve Katsuhiro Otomo'nun (Akira, Memories, Steamboy) dizaynda, Hisao Shirai'nin(Argento Soma, Crest of Stars, Millenium Actress, Jin Roh, End of EVA, Perfect Blue, Trigun, Witch Hunter Robin) görüntü yönetmenliğinde yeraldığı ilginç bir çalışma. Öncelikle söyleyeyim: Türkiye varmış izleyeyim gibi bir düşünceniz varsa hiç izlemeyin, ben sevdim çünkü Indiana Jones and Last Crusade, Universal Soldier, Akira gibi farklı türleri tek potada eriten, Metal Gear Solid ve Jin Roh'un boss mantığına en yakın çalışma olarak gördüm. (3 Boss karakterin nickname'leri bile Japonya'ya atılan atom bombaları travmasına ve zamanın Amerikan kongresine bir gönderme) Animasyonları zamanı için gayet güzel ve aksiyon neredeyse hiç durmuyor. 90 dakikanın film için çok kısa olduğunu düşünüyorum zira araştırmalarıma göre bu film "Striker" adlı mangadaki maceraların sadece birini anlatıyor. Konusunu anlatmayacağım zira izleyerek görmeniz daha iyi olur. Tavsiye ettiğim çoğu kişi Kapalıçarşı sahnesinde kadınların başörtülü gözükmesinden ve Türk bir karakterin yeralmamasından dolayı filmi yerden yere vurdular ama ben sonuç olrak filmin izlenmesi gerektiği kanısındayım. Yani karşımızdaki insanlara yıllarca kendimizi tanıtmamak için elimizden geleni yapıyoruz ondan sonra "vay efendim bizi Araplar gibi gösterdiler" , sizce de bu ikiyüzlülük olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Anime konusu ve aksiyon olarak elle tutulur.Sıkılmadan izlersin mrk etme çizimleri de fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar