Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 elimdeki kitapları satamya karar verdim. fiyatlarını piyasa değerinin %60'ına satıcam.toplu alım olursa pazarlık yaparız gene.kitapların hepsi sapasağlam çok iyi durumdadır.bir kere okunmuştur toplamda. elminster bir büyücü yaratmak - unutulmuş diyarlar forgotten realms sürgün 2.kitap göç 3.kitap gümüş damarları 2.kitap drizztin maceraları serisi miras yıldızsız gece karanlığın kuşatması şafağa geçit tamuli üçlemesi ateşten kubbeler parıldayan insanlar saklı şehir ravenloft karagül şövalyesi ben strahd, azalinle savaş sislerin vampiri ben strahd karagül'ün hayaleti vampirin şarkısı - anne rice dragonlance kıyamet tugayı yaz alevi ejderhaları ikinci nesil silah kardeşliği ikizlerin sınavı ruh döveni ikizlerin zamanı ölüm kapısı serisi 1.kitap (şuan isimlerini hatırlayamadim) 2.kitap ateş denizi yılan büyücüsü (2adet var) kaosun eli labirette yedinci kapı Elenium serisi safir gül yakut şövalye kızıl gölge serisi bedwyr'in kılıcı luthien'in kumarı dragonlance lord soth - The warriors volume VI (ingilizce) dan brown'un kitaplari dijital kale ihanet noktası melekler ve şeytanlar da vinci şifresi yüzüklerin efendisi serisinin 3 kitabıda var güç yüzüklerine dair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 tamuli ? yalnızca iş arkadaşlarım bana tamuli der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 okumak isteyen hiç bi arkadaş mı yok yav? eskiden kapış kapış giderdi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Olmaz olurmu yaw? Ruh döveni Silah kardeşliği. Kaça veriyosun hacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ilk siftah diye 15lira isteyeyim ikisine.kargo parasını alıcı ödemek şartıyla bursa dışına gönderebilirim. diğer kitaplara da göz at bence diğer serilerde çok güzeldir.drizzt özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 up hala duruolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 hepsini okudum başka kitabın varsa koli koli alırım asdhsadh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 up up alın artık bunları piyasanın %50sine vericem kitaplari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 alan yok mu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar