Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vantilatör.


Killer

Öne çıkan mesajlar

bakteriyel veya virütik veya alerjik sebeplerle gözün (ehah.. nası anlatsam) beyaz kısmının (üst göz kapağı içi gibi bi yer) iltihaplanması ve gözün beyazının kanlanıp, kırmızı kırmızı olup bol bol çapak yapması olayı. (renkli yani sarı yeşil gibi çapak yapıyorsa büyük ihtimalle bakteriyel. yok sabah kalkınca yapış yapış oluyor ve beyaz beyaz ise virütik olabilir diyim hatta)

adenovirüs konjoktivit gibi virütik olan konjoktivitler çok ağır geçiyor.

kötü bişi.. gözler falan dev gibi şişebiliyormuş (böle o göz kapağı inananamayacağınız kadar çok şişiyor) dahası lenflere yerleşince yüz de şişiyor

ancak korkmayın bu kadar ağırı nadir oluyor gibi bişi. yine de dikkat edin gözlere
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere bana saçmasapan bi nedenden dolayı bulaştı böle bi virüs/bakteri artık ne idiyse. 1 sene uğraştım geçene kadar. göz damlalarıyla yaşıyodum resmen. bi de genze falan geçiyo o damlayı gözüne damlatınca, tadı iğrenç tabi. tam geçti derken bi daha çıkıyo falan... baş belası tam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ehaha bi de ağır geçinde gözde depozit diye bişi bırakıyor (bunu söylüyorum. çünkü eğer olursanız doktorlar "yooook bişi kalmaz. hızlıca geçer" diye yalan söylüyorlar.) gözün içinde minik kristal parçaları gibi bişi diyim. çok hafif bulanık görmeye sebep oluyorlar.

virütik olanlarından birine yakalanırsanız eğer aman damlaları aksatmayın (stereoid olanları +15gün kullanımdan sonra katarakt'a hız veriyorlar yalnız. bunu da doktorla konuşun) hasta gözlerin sağına başka damla, soluna başka damla damlatın. ha bi de virüse karşı antivirüs olmadığı için verilen ilaçlar hastalığı tedavi etme maksatlı değil, gözü daha beterinden koruma maksatlıdır. yatın dinlenin bol bol


neyse, vantilatör iyidir. eser meser falan işte ^_^
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...