Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aurelio Real Betis'de

Cantona

Öne çıkan mesajlar

DeathLord said:
Biz diyebiliriz siz diyemezsiniz nasıl bir mantıktır ya???
Transfer konuları tek başlık altında toplanıyor çünkü 2-3 postluk transferler de yapılıyor ve yapılan transferlerin çoğu bu şekilde gereksiz bi topic kirliliği olmaması amaçlı bu,ayrıca hani transfer topiğinde dedikodular da yer buluyor bu konuya çifte standart diyebilmen için açarsın beşiktaş transfer yaptığında topic bakarsın ne oluyor.Sen Sivok gelince konu açtında sana tukaka mı dediler?
guiza fenerbahçede 193 post
üzülmez-toraman 194 post
kewell galatasarayda 205 post
skibbe galatasarayda 081 post
emre b. fenerbahçede 263 post
aragones fenerbahçede 202 post
Bu konular oldukça konuşulmuş tartışılmış sizce ayrı bi konu başlığı altında toplanması çok mu yanlış?

Abi benim derdim fener beşiktaş filan değil , bende hepsine ayrı başlık açılmasını isterim özellikle 3 büyüklerin. Mesela ben buraya bi ekrem dağ beşiktaşta topiği açarım , altında polomik yaratıcak sözler yazarım 300 post olur , yani anlatmak istediğim post sayısı değil. Burda hangi transfer ayrı başlıkla açılırsa en aşşa 100 post yapar çünkü millet post kasmaya meraklı. Adam "hayırlı olsun" "iyi oldu" diye post atıyor yani post sayısı bişeyi belirlemez.

@fisban
cevap verebilmeni isterdim...kız biraz
Sosyal ağlarda paylaş

çifte standart oldugunu dusunen inanan varsa, futbol bolumune yazmayabilir, sizin insiyatifinizdedir.

kewell a ayri topic acilinca ses yok eheh, ekrem dağ içinde açın ok aman cifte standart olmasın

o yüzden fazla uzamasın bosyere, herhangi bir sonuc cıkmıcak zaten cevap verilecek seyler yazmıyor cunku bazılarınız :)

saygi sevgi çiçek bocek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...