Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Arkadaşlar çoktandır Mustafa Kemalin ilk savaş deneyimini konu alan bu çizimi yapmak istiyordum ama nedendir bilmem içimden italyan saflarından bakan bi resim yapmak geçti :S. belkide o mükemmel insanı yanlış ve benzetememekten korkumdandır. herneyse çizim bikaç saatimi aldı 35 e 50 kagıda karakalem kullandım. eski fotografları epey araştırdım. İleride trablusgarp savaşını konu alan 2 çizim daha yapıcam İtalyan zeplin saldırısı . ve eğer cesaret edebilirsem. Mustafa Kemal Atatürkün ve yanında arap süvarileri çizicem. ( ve gene resmi buraya koyamadım :S ) resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 güzel bi çalışma olmş=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bende beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Burada daha bi photoshop kullanılarak brz daha oynanmış hali umarım beğenirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar