Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bugün öğrendim. babam biyere girip ayakkabısı çıkardığında bizim anne tarafından çocuklar gelip yeni damatlık ayakkabıyı komple bal ile doldurmuşlar. bi de adet varmış onla gezmiş. sdf bi de ortaya koca tas konulup yemek yeniyomuş(bu şaka değil gerçi) tasın ortasına 2 3 tane kaşık öyle bi dizilmiş durumda oluyomuş ki dengede, başka çatal kaşık girmezmiş. Damat o kaşıkların şeklini bozmadan kendi kaşığı ile kaldırırsa tek hamlede kuzu kesiyomuş kayınpeder lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 nerenin adeti bu yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 yeni evlendiğinde mi bal dolduruyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 nası çıkacak o ayakkabı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 japon değil ya bal lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 kurursa çıkmayabilir ama yalanmaz da şimdi ayaklar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ayı getirirler bitane sorun kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 değişik ve bence çok güzel aynı zamanda eğlenceli gelenek göreneklerimiz var.. seviyorum valla köy kızı mı alsam napsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 0.o "dalğha mı geçiyonguz laaaağğhhn!11 sgtiriğn leeyyğğnnhh." gibi laflar ederim böle şeylere benim başıma gelse auehuahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 kız isteme olayında, tuzlu kahve. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 sdfdf ben kahvenin kendisini sevmiyrum tuzlusu nası olur hiç bi fikrim yok. sevebilirim belki euhaeuh soraki yıllarda bi gün : sevgiliim, bana tuzlu bi kahve yapsana şöle güzelinden.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar