fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 karışık kaset yapıyoruz, koyuyoruz. isteyen gelip dinliyor. biliyorum çok var böyle site de. bu daha bi samimi geldi. müziğe de açılabilirdi aslında muxtape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Oha tasarım güzelmiş ama üye olmadan kullanışlı değil gibi, bi de anlamadığı bi şey var bütün şarkılar amazon'dan kiralalan yerde mi duruyor, yoksa sadece bana mı öyle denk geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 http://zenphex.muxtape.com/ pek mp3 yok elimde ben de eskilerden bişeyler koydum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 şarkılar tamamen dinlenebiliyo sanırım, fena değilmiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 renk değiştirme işini beceremedim, ne ie ne ff de olmuyo. hata veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar