diviksmania Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Arkadaslar en son divxler en uygun fiyata satılmaktadır.Kill Bill,Matrix Revolution,Gothika, Underworld vs.Daha bir çok yeni film bulunmaktadır.Hatay Dörtyoldayım.Şehir dışında olan arkadaşlara kargoylada divx gönderebilirim. Toplu alımlarda indirim yapılacacktır. 100 cd ve ustunde kargo bana ait… Princo - Nt - Dms Marka cd kullanılmaktadır. Fiyat : Cd başına 1.000.000 (1milyon) Çoklu alımlarda değişebilir.(30 üzeri) [email protected] icq : 214844151 liste istemeyi unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 lol :)[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Bu satışın forum kurallarına, ona olmazsa forum etiğine uyacağını sanmıyorum.[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 resmi bi kurumda bi film çıkmadan korsanı övünülerek gösterilebiliyosa bu daha hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Kardeş Hatay'da havalar nasıl senin dediğin fiyata tüm cdciler yazıyor cd başı 1 milyon alıyolar hatta biri alıyor sonra share ediyor ve olay bitti internette bulmak bile zor değil divx'leri. 100cd'yi 60 milyona veriyosan o zaman ilgi çeker haberin.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar