aritra Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 polonya'lı sürrealist bir ressam. dali'yi sevenler kesin takip etsinler derim. eserleri için sitesini kurcuklayınız.. Ofişyıl Sitesi
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 dali sergisinden sonra keşfettim. über.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 adamın alice harikalar diyarında ve balık takıntısı var ^_^ yalnız siz siz olun şu resimleri açmak için javascript kullanmayın. Kullandıysanız eğer altına ileri geri tuşlarını da koymayı unutmayın. çünkü normalde orta tuş ile yeni tab'da açıyorum resimleri. beğendiğim 3-5 resmi açıp diğer sayfaya bakıyorum, oradan da 3-5tane açıyorum. bunlar açılırken ilk kısımdakilere bakıyorum javascript ile açılan pencerelerde orta tuş işe yaramayınca resim açma ve bekleme işlemi hammalık geliyor. max 2-3 tane açıp siteye "eyvallah"ı basıyorum, kapıyorum. e sitenin amacı yaptıklarını göstermek değil mi? neden zorluyorsunuz ki milleti bakmasınlar diye..
Öne çıkan mesajlar