aritra Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 polonya'lı sürrealist bir ressam. dali'yi sevenler kesin takip etsinler derim. eserleri için sitesini kurcuklayınız.. Ofişyıl Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 dali sergisinden sonra keşfettim. über. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 adamın alice harikalar diyarında ve balık takıntısı var ^_^ yalnız siz siz olun şu resimleri açmak için javascript kullanmayın. Kullandıysanız eğer altına ileri geri tuşlarını da koymayı unutmayın. çünkü normalde orta tuş ile yeni tab'da açıyorum resimleri. beğendiğim 3-5 resmi açıp diğer sayfaya bakıyorum, oradan da 3-5tane açıyorum. bunlar açılırken ilk kısımdakilere bakıyorum javascript ile açılan pencerelerde orta tuş işe yaramayınca resim açma ve bekleme işlemi hammalık geliyor. max 2-3 tane açıp siteye "eyvallah"ı basıyorum, kapıyorum. e sitenin amacı yaptıklarını göstermek değil mi? neden zorluyorsunuz ki milleti bakmasınlar diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar