KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 asojhfdsa GOLT ÜYEYE +rep :D edit:ve bu arada dotaya +1 çok komik bir espri ben her gün mutlaka kalkıp o espriye gülerim.kimsenin yaptığı esprileri ve o esprilere gülenleri eleştirmek sana düşmez.5 aylık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 yöneticileri seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 olayi kisisel'i trollemek olmus, bu yuzden defalarca uyarilmis ve/veya banlanmis insan ve insan gruplari had ve hududdan bahsetmesin lutfen. hele ki bani 5 gun once acilmis olanlar hic bik bik etmesin. once akillansinlar, konuya mesaj yazmamayi kendileri ogrensinler, sonra baskalarina "istemiyorsan yazmaaa" desinler. cunku vermeye calistiklari ders kalkip dolasip kendilerine girebilir. mujks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Arkadaşlar teşekkürler konunun çok güzel içine etmişsiniz. Yardımcı olmaya çalışanlara çok teşekkür ediyorum. Dota esprisini anlamadım,yersiz ve aptalcaydı. Ben dalga geçmek için açmadım bu konuyu. Dalga geçmek isteyenler için garbage var. Benim gibi bao da rahatsız olmuş. Adamın verdiği tepkiye karşılık "ben 10 senedir burdayım akıllı ol" tarzı mahalle ağzı yaklaşımları da oldukça komik olmuş kusra bakmayın. Bir konuya girip sırf birşeyler yazmak için alakasızca saçmalamanın mantığını çözemiyorum. Neyse çok rica ediyorum benm sorumun dışında birşey konuşulmasın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 müjdat gezen'i dene. ancak şöle diyim yetenek sınavı falan yapıyorlar sanırım. yaz aylarında ise daha rahat gidilecek kursları olması lazım. bi de utopia'ya (isimli kullanıcıya) danış. tiyatro falan ile içli dışlı bir bilgi küpü. en azından doğru bilgileri verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 dotaya +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar