NAE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Merhaba arkadaşlar, BT Türk, Türkiye Bilişim Ordusu, yüksek bant genişliği sağlayan yeni bir linux sunucuya taşındı ve tasarım olarak yenilendi. http://www.btturk.net Sevgi & Saygı[signature][hline]Yolu bilmekle yolda yürümek farklı şeylerdir. [Bu mesaj NAE tarafından 17 February 2004 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ben daha önce siteyi görmemiştim,bilmiyordum ama güzel bir kaynakmış...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 onlarda şey güzeldi asker rütbeleri kullanmaları sanal askeriye :)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar