Hana Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 klasik gitar almayı düşünüyorum gitar satan bi müzik evi buldum ama alırken nelere dikkat etmeliyim bilmiyorum.sesinin iyi olduğunu falan nasıl anlayabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 gitar & ses bilgin zayıf ise işin ehli biriyle almanı öneririm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Ağacına bakıcaksın işçiliği önemlidir. flojeler ne kadar temiz tınlıyor ona bak hiç birşey bilmiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Ne kadardır çalıyosun durumun ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hana Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 aslında gitarla hiç alakam yok ancak 5 yıldır bağlama çalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 50 ytl lik falan bir şey alacaksan, sesi hangisinin güzel gelirse olu al, bi de bak sapı eğrimi, kasasında çatlak varmı ha alacaksan pahallı gitar, gitar forumlarında olacaktı işin detayları, bulayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 50 milyonluk gitarlarda genelde fret buzz denilen olay olabiliyor , hatta benim gitarımda bazı perdelerden aynı ses çıkıyordu. Ona dikkat et, böyle tzzz tzzz şeklinde sesler çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar