medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Beyaz gecenin ardından Siyahın şeffaflığını izle Yoksa sen de kaybolursun Karanlığın ötesinde... Anımsamak zor olur Konuşturamassın kelimeleri. Saklanırlar senden, Sitem edersin Susmanın öldürücü matemine... Karanlıkta yaşamak, Siyah kadar korkutucu ve bir o kadar da yalın yalnızlığın başlangıcıdır Önemli olan, ışığı bulmaktır Yaşarken ölürcesine.. [Bu mesaj medusa748 tarafından 11 February 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Bu şiiri notaya döksek büyük ihtimalle Cem Karaca - Bir gün belki hayattan kıvamında bir şarkı olurdu.. Güzel bir şiir özellikle ikinci kıtayı çok sevdim.. ama ilk iki kıta sanki kendi içinde çelişiyor.. yani beyazdan sonra siyahin şeffaflığı falan...[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 son kıtayı beyendim baya.. bu tarz çoğu şiirde bir umut yoktur. ben de amma umutsuz şiirler yazıosunuz diye dırdır ederdim hep. bu sefer öyle deil. ama şiirin adı siyah değil beyaz olabilirdi ;) dewamını dilerim..[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 med sen mi yazdın abi süper çok sevdim benn[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Evet ben yazdım.. Te$ekkürler.. [Bu mesaj medusa748 tarafından 13 February 2004 16:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phosphate Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Aferim len medusa ne güzel yazmışın ;) ne cevherler varmış sende çoook güsel olmuş :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Anımsamak zor olur Konuşturamassın kelimeleri. Saklanırlar senden, Sitem edersin Susmanın öldürücü matemine...[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Karanlıkta yaşamak, Siyah kadar korkutucu ve bir o kadar da yalın yalnızlığın başlangıcıdır Önemli olan, ışığı bulmaktır Yaşarken ölürcesine..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar