Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Ya beyler... Ben bu oyuncaklara yaklaşık 500 milyon verdim... Maketler duruyo guajla boyadım silindi sulu boya fln olur mu?? Bi de şu oklu zarı nassı bulcam?? Boyadıklarım duruyo... Neye göre boyuycam?? Bi de Abbadon'a saç eklenebilir mi ?? Eklenebilirse nassı??[signature][hline]-::: Etheria Staff :::- Lore Master Ancalagan Etheria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 sen GI-Joeları parçalayıp orc truck falan yapmıyo muydun lem? :-p[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 lol... kamyonun önüne marine gövdesi bağlıydı (ya da öyle bişe işte) :-p[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 14 February 2004 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 biz başlıyoruz birkeç arakdaş sihir kafe uyelık sıstemıne gırcez bıde baslangıc setı acılaz sımdılık sonrası allah kerım ama cok guzel kesın tavsıye ederım tek kısı bıraz pahalı olabılıyor ama bır ortakla ıyı ya yaklasık 70-80$ a kısı bası tas gıbı 1000 puanlık ordu kurarsınız fallahı[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 peki istanbulda oynanamda durumu ne WH nin yada WH4000K'nın 40K'ya kayip zamaninda baslamis bi cataghan ordusu kurmuştum falanda kaldi öyle yani nedir simdiki istanbuldaki durum[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Yaw ayiptir günahtir urasmayin büle satanist seylerle İmanimiza olmas hem haciz hem naciz Bin heyli küfünidirki Bir Seriyati düzen ordusu toplamak 2000 Gayme tutar.Nerdeki Bir ---FezaDerya siphaisi --- Tez kellesi vurula nami Sahte İmparatorun adina.Nerdeki Şanilayik bir Cimenadam Sürhat ve ithaatırki Canı Kallesi imparator adina alina Öküz Baş ABoWdOn[signature][hline]-::: Etheria Staff :::- Lore Master Ancalagan Etheria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar