Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Ferrero said: kızlar küfretmemeli. neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Küfür etmek hakdan önce doğal bir eylemdir, ağız bu sahip olan herkes küfürde eder dedikoduda yapar asıl nokta kendi eğitmek ve arkadandaki delik kadar konuşmaktan geçer. Kızlara küfür etmek hiç bir kültürde yakışmaz bu temelinde aile terbiyesi yatar ama buda bir yere kadar işler. Gelelim benim kızım böyle küfür der bende mutluyum bu halden o halde bende böyle tepki veririm diyen genç deli dolu arkadaşlara; Nasıl mutlu oluyorsanız olun ama geçipde bunu çok doğalmış gibi yansıtmayı bırakın.Kaç yıllık ilişkilerden bashediyoruz orasıda mechul, Erkek nasıl bir saygı vermiş kolunun altındaki kıza oda ayrı bir konu. Gelelim kızlara , bir durum olur küfür eder kızar kudurur cinleri çıkar bunlar normaldir ama bunuda alışkanlık haline getirip ağa ben küfür ederim, erkek arkadaşıma lan ibne derim oda bana gaşar der biz çok mutluyuz diyen deli dolu arkadaşlarımızın ayrıldıktan sonra birbirleri için sarf ettikleri sözler için ayrı topic açsınlar zaman geldiğinde. Saygı, sevgi denen şeyler vardır bunları birbirlerine belirtmek için insanlar farklı yolları denerler. Herhalde buda sizin seçiminiz. Dory adlı modumuzda 6 yaşından beri ediyorum demiş artık ne kadar ciddi bilmiyorumda aile düşenemiyorum eğer gerçek ise. Gerçi geyiq başlığı her zaman olduğu gibi ve cinsler müzesi bu kadar yazı bile fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Cunku insanlar kufretmemeli. Gunah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 lan kelimesini ben üretmişcesine çok seviyorum ben. içtenlik katar cümlelerin sonuna. ayrıca gerçekten zevk meselesi bu da yani. ben kız arkadaşımın prenses olmasını istemem yani. yerine göre küfür de edicek yerine göre prenses de olur değişir yani. küfür etmek ayıp ya da tu kaka değil yani herkes eder dünyada. hayır yani küfür etmeyen kızlar yapmacık bilmemne demiyorum da hiç küfür etmemek için gerçekten ekstra çaba sarfetmesi lazım bir insanın bence. arada kesin kaçar yani ananı mananı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 evet spidee, şaşıracaklar. çünkü senin bi kız olarak küfür etmen alışılmışın ya da beklenenin dışında bişey. durum bu, benim yorumum değil. lan kelimesini bile garipsiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Dostum tersten almissin ruzgari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 6 yaşında küfür etmeye başlayan kızımın ağzına ekmekle vrururm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ben cocugumu keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bu arada ben de yer yer küfür kullanıyorum. bunu belirteyim de asıl yakındığım şey de belli olsun. nomak kasmış yazmış, "heh o dediğinden işte" demek düşer bana da. küfür etmeyi ya da etmemeyi doğallık ya da kasıntılıkla karıştırmamak çok güzel bişeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 elaidi said: 6 yaşında küfür etmeye başlayan kızımın ağzına ekmekle vrururm ahahha Asıl ilk kelime ne olur ağzından çıkan onu sormalı ? Baba ? bence değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 WHAT'S MY NAME?! WHAT'S MY NAME, BITCH?! SAY WHAT YOU WANT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 işte insanlar bunu garipsememeli neden kızların küfretmesi her toplumda garip karşılanıyor da erkeklerin etmesi karşılanmıyor? aile terbiyesi dediğimiz şey sadece kızlara mı veriliyor erkekler bundan nasiplerini almıyorlar mı? üstelik deli gibi çıkıp her yerde küfretmiyorum tabi ki toplum içinde gayet saygılıyım ve sevgilimle arada birbirimize küfürlü seslensek bile tabi ki sınırı aşmıyoruz. herşeyin fazlası zarar zaten. ayrıca ben spidee değilim sevgilisiyim(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 elaidi said: Ufak tefek zararsız küfürlerin yakıştığı çok tatlı kızlar da yok değil evet. öyle kızlar yok. zararsız küfürden kastın ayyyy salağaaa bak ne tatlıysa bu küfür değil. aaaa kodumun tipe bak aşhkımm yaağğğ ne kdar baneeel tarzı bir kızsa.-rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Ben de travesti misin diyecektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Evet öyle sananlar var gerçekten.Hatta böle küfür eden çok samimi kızlara "çok ta**aklı kız abi" diyenler bile var.ta**aklımı nasıl yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Off cok kiskandim yanniz ben de sevgilime accountumdan yazdircam cok seker kih kih ^^ =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 aritra said: bu arada ben de yer yer küfür kullanıyorum. bunu belirteyim de asıl yakındığım şey de belli olsun. nomak kasmış yazmış, "heh o dediğinden işte" demek düşer bana da. küfür etmeyi ya da etmemeyi doğallık ya da kasıntılıkla karıştırmamak çok güzel bişeydir. Ben sana direk tecrubelerımden birini sunayım, Elektrik şefi bir kadındı ben buraya gelmeden önce sonra fark ettim karı 10 lafından birinde küfür kullanıyor işler hakkında lan lun ları saymıyorum. Ne mi oldu ? Attim gitti. Dediğim gibi küfür etmez demiyorum ama kesinlik ile yakışmaz ama işte kalite meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bence de garipsenmemeli. ben garipsemiyorum, garipsenmek de istemem. ama garipsenirim o ayrı.. peki spidee'nin sevgilisi, pot da kırmışız gelir gelmez. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Madcat said: elaidi said: Ufak tefek zararsız küfürlerin yakıştığı çok tatlı kızlar da yok değil evet. öyle kızlar yok. zararsız küfürden kastın ayyyy salağaaa bak ne tatlıysa bu küfür değil. aaaa kodumun tipe bak aşhkımm yaağğğ ne kdar baneeel tarzı bir kızsa.-rep. öle değil ya. Zararsız küfürler diyorum. mesela bişi oldu böle sınavda kopya çekerken yakalandı. Hasiktir ya yakalandım ama ses tonu falan önemli MUHAAHAH HASİKTİR YA YAKALANDIM falan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Lunaparka kafa guzelken gidip gondol en tepedeyken `yarramiyeooooooo` diye bagirmak vardir bir de sevgiliyle el ele... Teehey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 -Wissy said: Off cok kiskandim yanniz ben de sevgilime accountumdan yazdircam cok seker kih kih ^^ =] kimse kimseye bir şey yazdırmıyor yahu ben kendi kendime yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Davulda dengi dengine çalar. Az senin style wissy yazalım kısa ve öz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 chok romantique =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Tamam iste benim de sevgilim yazsin kendi kendine, kih kih ^^ =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar