Fly Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 garbage daha yoğun bu saatlerde ondan buraya attım sry. şey şimdi migrate ediyordum da, ettiğim yere hemen şimdi aynı isimde bir char açtım, adamlar OMFG U FRAUD US U GO 2 JAIL diye dalar mı yoksa şakacı seni hehehe diyip kabul etmiyoruz, sil o çarı öyle yap mı der ? yoksa migrate e enayi gibi para veriyorsun bu da bizden kıyak olsun mu derler ? hı ne olcak sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 yoo ben de aynı şeyi yapmıştım geçiş yaparken nickimi değiştirebilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 direk nickini degistiriyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 oha süper teşklr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Fly said: garbage daha yoğun bu saatlerde ondan buraya attım sry. şey şimdi migrate ediyordum da, ettiğim yere hemen şimdi aynı isimde bir char açtım, adamlar OMFG U FRAUD US U GO 2 JAIL diye dalar mı yoksa şakacı seni hehehe diyip kabul etmiyoruz, sil o çarı öyle yap mı der ? yoksa migrate e enayi gibi para veriyorsun bu da bizden kıyak olsun mu derler ? hı ne olcak sizce ? merak etme tek akıllı sen degilsin,ben de dahil olmak üzere migrate eden on binlerce kişi aynı taktigi uyguladılar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar