-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Bir karikatür vardı Yiğit Özgür'ün sanırım çok hatırlamıyorum ama hayatımda en çok güldüklerimden biriydi.Böyle restaurant gibi bi yerde bir garson masada yanlız başına oturan bir kadına içki götürüyordu bişeyler diyordu yan masadan gönderdiler fln sanırım bilmiyorum.Kadın da bişeyler diyodu sonra garson küfür ediyodu hmende g.tün kalktı tarzı bişeyler diyodu sanırım konuşmaları pek hatırlamıyorum.Okuyunca sadece gülmüştüm ama sonra garsonun suratına baktım ve okudum ağzım yüzüm yamularak fln güldüm.Her okuduğumdada öyle oluyodum biriniz bulabilirse çok sevinirim ahahha xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 şey olayı mı? garson yan masadan ödediler diyo. kadın aa kim ödedi diyo. garson da, sus mına kodumun fakiri diyo. o mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 AHHAHAHAHA evet sdfasfd oydu biri koysun ya düşününce bile dağılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 al o zaman http://img520.imageshack.us/img520/6680/yiitzgrhesapgu6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 sadssdasdasdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Ahahha çok saol ya süper bişey bu garsonun surata patlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 asdsadas abi yalnız beni de gülme tuttu sdsaddewdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 AHHAHAHAHAHAHAAHSDASDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 UAHSUHUADHSUHAUSFGAUSGFASGFASKFAKLK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 cmss yaAaa. yiit özqüre ßayıLıyommmm. datluuuuum :PpP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 gece gece allam ya ahahhaahaahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ilk defa herifin yuz ifadesine baktim bu karikaturu okuyali yillar oluyo o yuz ifadesi nasi seytanidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Ahaha evet abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 muhteşem uheahuahuhauhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar