Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lacetti vs Astra vs Focus

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhabalar,

Arkadaşlar öncelikle 17000ytl civarı bi bütçem var. Günde 90km yapacağım bir araç alıcam ve kesinlikle lpg li olucak.

2000-2001 Astra 1.6 Cd yada 2004-2005 Lacetti Hatchback 1. 6 SE 16V yada 1999-2000 1,6 Focus Ghia

Bu araçlardan hangisi lpg ye iyi uyum sağlar hangisi lpg de daha az yakar hangisinin masrafı daha azdır. Nedir tavsiyeleriniz ?

Teşekkürler.
Mesaj tarihi:
Astra ve Focus'un yanında Lacetti'nin esamesi okunmaz heralde. Bir çok zaafiyeti olduğunu düşünüyorum. Yedek parça, kalite, konfor, güvenlik açılarından.

Focus ve Astra arasında kalırsan, Astra hala üretilip sıfır km olarak satılıyor. EGR valfi problemi çıkartır sık sık. Başka bir problemini ben bilmiyorum o modellerde yenilerdeki kadar elektronik arıza çıkmıyor diye biliyorum. Elegance alırsan iç mekanının kalitesi güzel olur. Comfort veya 2000 Edition alırsan biraz daha kalitesizdi vites çevreleri yanlış hatırlamıyorsam. Focus konusunda pek bir bilgim yok. Pek beğenmiyorum ama Ford'ları kalas gibi geliyor bana özellikle o vites topuzlarının özensizliği yokmu cinlerimi tepeme çıkartıyor. Bunun dışında bildiğim kadarıyla yol tutuşu çok iyi, tipleri kötü değil güzel.
Mesaj tarihi:
Lacetti alma... ucuz etin yahnisi durumu olmasın. Dıştan alımlı ama içi sürprizlerle dolu bir araba.

Eski Focuslar dayanıklı aletler ve bakım masrafında coşacağını düşünmüyorum. Bununla beraber denkleme LPG koyarsak ne olur bilmem, 1.6 benzinli Focus HB Ghia 2001 model kullanıcısı arkadaşım hala memnuniyetle kullanıyor (sıfır almıştı). İçlerinin kalas olduğu doğrudur ama yolda düzgün gider düzgün durur kullanımı da kastırmaz rahattır.
Mesaj tarihi:
Astra almanı öneririrm. Focus kullanmıs biri olarak alırsan eğer gaz pedalına dikkat et derim bence kütük gibi hassasiyetten eser yok bunun dışında iç kabin rahat ama fazlasıyla rahat cüssen yoksa eğer bu arabayı şehir içinde kullanmak derde dönüşebilir.
  • Yeni Oluştur...