Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Şimdi düşünüyorum; Henüz oyuna başlayalı 1 gibi bir süre oldu. Gördüğüm kadarıyla eclipse de bir vendor açmak 5-6 dk eğer aradığınız item son sayfada ise +10dk purchase+retrieve +7dk . Yani sorun eclipsedeki ağırlık. Bu biir. İki. Rebelim fakat kesinlikle rebel ruhu yok yani kesinlikle şu an oynadığım oyunda rebeller aktif değil. Bi kere rebellerin meşru kocaman bir şehri olması bana pek mantıklı gelmiyor sonuçta sözde de olsa belki empire`nin yönettiği topraklarda bu kadar açık seçik "varlığını gösterememesi lazım". Bence bu sorun rp yapmayan kitleden doğuyor olabilir. Mesla bizim PA.Freedom Fighters Ne kadar aktif olduğumuza inanıyoruz? Herkes kendi çapında takılmalı mı acaba? Oyunun birincil zevki bu pa, bu rebel olayı değil midir? Peki biz ne yapıyoruz rebel olmak için ya da oyunun keyfini birlikte çıkarmak için? Belki bu bizim değil oyunun ya da oynayan genel kitlenin sorunu. Ama oyunda rebel imp. gibi bir sistem varsa eğlencelik çıkarmak için köküne kadar sömürülmeli bence. Jedilik sisteminin değişmesi oyundaki en önemli gelişme olacak bence. Çünkü şu anda da gördüğümüz gibi herkes holo grind yapmakla meşgul serverda. Yani insanların belirli bir mesleği yok bu da oyunun zevkini kaçıran olaylardan biri. Siz bir kişiyi gördünüz mü ki gerçek anlamda smugglerliği benimsedi ya da birini gördünüz mü ki gerçek bir entertainer? Herkes holosunda çıkanı kasıp surrenderliyor. Duyduğuma göre kettemoordakiler rp ye daha saygılı insanlarmış. Yani rp ye saygılı olmaktan kastım rp yapmak değil. En azından oyunu mantığa uygun, seçimlerinin doğrultusunda oynamaya çalışan kişiler. Örneğin rebel olan biri onu kafasında süs diye değil de gerçekten rebel ruhunu kaparak oynatsa herkes ne kadar eğlenir değil mi? Kettemoordaki arkadaşlar fikirlerini belirtirse sevinirim. Ve buradaki arkadaşları Kettemoorda yani bir başlangıç yapmaya çağırıyorum.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: Deep-Night, 10 February 2004 18:16 tarihinde demiş ki: gerçek bir entertainer? theed cantina Ssmokin' Joe tam anlamıyla gerçek bir entertainer.[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 çok fazla şey bekleme. eclipste oynayanların çoğunun ket'de de karakterleri var. Ben rp ortamına çok az denk geliyorum gezdiğim yerlerde. Ha ama şu vardı yakın zamana kadar, BH'lik zor olduğu zamanlar, her iki chardan birinin BH olmadığı günlerde BH'ler arasında konuşulmamış, adı konmamış bi iletişim vardı. Shuttle waitlerde yada kantinada rastgelen BH'lar /nod yazmak suretiyle hiç konuşmadan anlaşırlardı. Overt imp ve rebel BH'lar bile, titleları açıksa şöyle bi süzerek başlarını eğer ve ayrılırlardı. Artık herkes jedi avcısı (kalanı da jedi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Aslına tüm serverlar için bir genelleme yapmak zor bence, oyunda olduğum sürece sadece mesleğim olan doktorluğu yapmaya devam ediyorum, holoların hiçbirini kullanmadan dağıttım. Tek nedeni sadece istediğim mesleği yapmaktı ve bu kapsam içine de jedi olmak girmiyordu. Ama benim bunu yapmamım nedeni oynadığım shard kesinlikle değil. Şunu diyebilirim ki, eclipse'de holo peşindeki koşan insan sayısına yakın kettermor'da da vardır diye düşünüyorum. Bu nedenle oyunu bence shard bazında değerlendirmek ve beklentini bu bazda karşılayabileceğini düşünmek yola yanıltıcı adımla çıkmak gibi olabilir. Bestine Med-Center'da kaç defa alaya mazruz kaldığımı bilirim, oyunda ki konuşma dilim yüzümden, bu yaşadıklarıma göre yorum yapacak olursam sen hangi tarzda oynarsan oyna buna saygı duyanı da oluyor duymayanı da ve bu bence shardlardan değil insanlardan kaynaklanıyor. Goktug Tetik - Sith Doktor[signature][hline]Kumadam of Moonglow Zulkir of Necromancy RED Red Mages Guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 hmm... aslında benim için günün bir vakti dathomire gidip grup bulabilitem ollması da önemli.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: Kumadam, 10 February 2004 18:59 tarihinde demiş ki: Bestine Med-Center'da kaç defa alaya mazruz kaldığımı bilirim, oyunda ki konuşma dilim yüzümden, Thou arst Kumadamth :) seni seviyoz kumadam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: Gunn, 10 February 2004 19:07 tarihinde demiş ki: İki şey diycem: 1) İstanbul Yeditepe ve Maltepe Üniversitelerinde İngilizce öğretmeni olarak görev yaptığımı, İngilizce Öğretmenliği Mezunu olduğumu, 3 yıl boyunca (anadili İngilizce olan) Gana Cumhuriyeti Konsolos yardımcılığı yaptığımı ve son iki senedir aralarında AMD gibi şirketlerin bulunduğu birçok yabancı kuruluşun çevirilerini yaptığım gerçeğini bi "ölçüt" olarak kabul edebilrseniz said: Gunn, 10 February 2004 19:10 tarihinde demiş ki: said: Kumadam, 10 February 2004 18:59 tarihinde demiş ki: Bestine Med-Center'da kaç defa alaya mazruz kaldığımı bilirim, oyunda ki konuşma dilim yüzümden, Thou arst Kumadamth :) seni seviyoz kumadam :) Sevgili Gunn, 1) Sanırım "Elizabeth dönemi dersleri işlenirken katılma şansın olmadı :) 2) Mono ile iligili bildiğin gerçekler varsa lütfen açıkla, Son söz: sizleri ve oyunu özledim, hala daha elinde tüm patchleri bir CD'ye yüklediğini daha önce bu forumlarda post etmiş arkadaştan (adını unuttum direkt özeline yazamıyorum) bana ulaşmasını ve kargoyu bana ödemeli olarak ulaştırmasını bekliyorum. Konu sapması için özürdilerim. Konu başlığına dönecek olursak, önemli olan serverlar yada shardlar değil, orada bulduğun arkadaşlıklardır. İyi akşamlar[signature][hline]Kumadam of Moonglow Zulkir of Necromancy RED Red Mages Guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mono Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 *kafa bandini takar* g'day önce :) kum ne seni gunn nede seni görür olduk ayip yani...tamam eskiden burnuna laf ettiginiz twilek artik ruhunuzu bile satin alir ama yani kaybolmanizi gerektirmez bu eheh kette de benim gozlemim soyle...populer mekanlarin "buyuk bolumunde" rp namina birsey yok...ama DEWD DIZ PNWD J00 ROFLMA gibi bi tarafini yirtan " OMG STFU u NEWB!" gibi ezen kiran tiplere cok rastlamadim....ama tekrar diyim "baya" bi aramadigin surece bahsi gecen insan kitlesine rastlamak zor...starport onunde spaminden macrocusuna kadar burdada var... ki suda var uzaya cikmissin artik, "rp" kelimesi genelde günlük yasam a karsilik geliyor..yani "ufgufdu" "zhuhuh" "bab k4nk" ler olmadigi surece zaten sen belli cizgiyi gecmemek icin tutuosun kendini oyun tarzinda... gunn in dedigi emote olaylari superdi zamaninda...ama nedense su siralar ben birini suzdugumde yada laf soktugumda karsiliginda hemen LOL STFU gibi bi cevap gelmiyor daha..aksine oyuncuda bana benzer sekilde cevap veriyo, yada benim haraketlerimden anlayip karsimdaki adam tellden "are u a rper?" die sorma nezaketini gosterebilio (enderde olsa :) ) kisacasi /wave komutu insanlar arasinda hala aktif :) ha ama dersinizki guzelim wanderhome du bria idi kettemoor idi aralarinda ne fark var bisey diyemem...yukarda saydiklarim sadece kett. icin bi ozellik olmayabilir...[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sLog Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 şunu söliyim.. rebel'e döndüm ve deli gibi zorlanıyorum.. tabi bu imp.lerin at-st çıakrmasından kaynaklanıo ancak kett. te pvp yapan rebel çok az.. bunların arasından alite olanlarda çok az.. ve bi base raid e gittiğimizde anında karşımızda 40 tane imp. buluyoruz.. biraz moral bozucu ama olsun daha çok eylence sağlıo :)[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ivan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 yaşasın kettemoor ve yardım sever sabırlı türk arkadaşlarımız :)[signature][hline]Philip the Master Marksman @ Kettemoor (active) Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia [b](inactive) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: hilikus, 10 February 2004 19:33 tarihinde demiş ki: kum ne seni gunn nede seni görür olduk ayip yani...tamam eskiden burnuna laf ettiginiz twilek artik ruhunuzu bile satin alir ama yani kaybolmanizi gerektirmez bu eheh nası gerektirmez be abi? :) gece demedik, gündüz demedik eve ekmek getirdik, 2.5 milyon credit yaptık, hanım kızımız bi gecede paravan şirket kurup günde 2 milyon vurmaya başladı :) Şaka bi yana oyunda tek hırsım var, karakter bitti, paraya ihtiyacım yok, sadece player avlamak istiyorum. O olmadığı sürece de pek girmem heralde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mono Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 o kolay eheh..eatar kedi gibi buluyo jedileri "in the middle of nowhere" de yureurken[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elesso Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 bizim saatlerimizde kalabalık ve lagsızlık istiyosan avrupa serverlarını dene.ayrıca bu serverlar daha yeni oyuncularla dolu olduğu için eclipsenin 3-4 ay öncesindeki gibi aşırı fazla hunting vs. gruplarıyla dolu olması büyük ihtimal. kettemor lagsız olabilir ama bi kaç gün oynadım,açıkçası ecipsenin yanında hayalet server gibiydi.[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Narsil Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 bence hem eclipse hem kettemoordakilerin her beraber yepyeni bir serverda yeniden başlamaları ve 200+ kişilik bir PA kurmaları çok acaip olur. ama kavgalar çıkar tabi.[signature][hline] 'Rüzgarıma kapılma sebebim olursun'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 bu oyun ciktigi gunden beri oynuyorum evet eclipsede vendorlerde leg problemi var ama acikcasi bunun haricinde ben pek bi problem gormedim. pingim 230 ve lossum yok. dier taraftan rp ye gelınce oyuna basladıgım gunden ıtıbaren rp yapmayı ıstedım ama kendı dılım uzerınden bunu hıc beceremedım. ama yabancılara karsı hala acaıp cool bır tıp olarak. hosgoruklu ama bır noktadan sona ımperıal sertlıgınde bır karakter cızıyorum. ama tabıkı bunun sebebı benım rp yapmayı becerıyor olmamdan deıl ıngılızcemın rp ye yetecek duzeyde olmaması sebebıyle, yetecek kadar cumle kurmamdan kaynaklanıyor. lol neyse, farsatarda 1 2 ay eclıpseden arta kalan zamanlarda takıldım faklı server olarak ama acıkcası eclıpseden bı fark goremedım. oyun ıcınde cok sıkı rp cıler oldugu soylentısı hala var ama bulmak ıcın kasmak lazımmıs :) . kısacası parmakala sayılacak kadar az. ve bıldıgım kadarıyla holo grınd her serverda var yoksa bu kadar holo trade olmazdı derım. bence soe nın jedı sıstemını degıstırmektekı en buyuk amacı kendı elklerı ıle bozdukları stabıl ortamı gerıye getırmek olarak gorulabılır.belkı o noktadan sonra serverın durumuna bakmak daha dogru olacaktır derım. ve evet eskıden bh lıgın zor oldugu (olmanın) gunlerde arkadasların bahsettıgı hos mımık jestler ve haberlesme cıddı manada vardı ve benım acımdan oyuna buyuk bır keyıf katıyordukı,bh olmak bana buyuk keyıf verıyordu kı 5 ay bh dolastım. ama sona oda bedava olunca onunda keyfı kalkmadı bı suru bh var ama bh oynatabılen adam yok. evet kendı kendıme dagıldım konuyu toparlayamıyorum. ama sonuc olarak soyleyebılecegım sey sudur. jedı sıstemı degıstıkten sonra serverlardakı caharlar arasında denge kurulacaktır. o yuzdende beklemek gerekıyor. ha bıde evet, bak yıne susamadım lol, eskıden rebeldım cok kalabalıktık doru durust ımperıal bulup oldurmek ıcın. bı suru arayıp bulmak gerekıyodu. sımdı ımperıalım daha cok eglenıyorum, azız ama hakkaten rebelken gormedıgım seylerı goruyorum.ımperıaller cıddı guclu charlara ve pvp merakına sahıp olup bu ruhu ıyı tasıyorlar ustelık rebel bulmakta cok kolay.tabi 5 parmagın 5ide bırbırını tutmaz der,artık susarım.[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Stream Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 abi bu sad'e birşeyler oluyor. Armorsmith oldu olali postlarinda bi değişiklik seziyorum. Destanlar yazmaya başladı iyice. *!Kara kara dusunur :p*[signature][hline]StarWars Galaxies Avatar: Nick: Ogoed | Race: Human Galaxy: Eclipse | Professions: Master Doctor 11 Ep / Teras Kasi Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Namessar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 bh lik kolaylasmis olsa da hala bir cok professiondan daha zor ve sabir gerektiriyor. bir bh droid li investigation missionlarina hala mission basina 40-70 dk harciyor bugli droidler sagolsun. hala duvara gomulu marklar, hala spawnsuz droid in israrla orda dedigi wp ler mevcut. dunyanin droidini ve yolparasini harcamis olarak eliniz bos donuyorsunuz bunca publishe ragmen. kolaylasmis olabilir eskiye nazaran, ama hala ustune yapilmasi daha zor bir combat sinif bilmiyorum. bence bedava degil. ayni caba ile teraskasi-doctor, pistoleer ve defense stacking, tka-commando ya da rifleman vs olurdum. ustune stacklerini yapardim, ve zaman da artardi. bh hala iclerinde masterlamasi en uzun suren. [Bu mesaj Namessar tarafından 12 February 2004 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Namessar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 tabi ben bir pa destegi ile normalde yanina yaklasamayacagim missionlara daha novice marksman ken giderek bh olmadim. gorg da oldurdum, dwarf nuna da. marksman de kendi cabamda kendi levelimda moblarla masterlandi, scoutta. kendim gibi yeni baslayanlarla grup olarak gelistim. basimizda biz ates ederken tanlik yapacak commandomuz falan yoktu. 2 ay bitti oyunda ve mbh a cok az kalmis durumda, ama olmus degilim. ayni surede ayni caba ile istedigim combat profilini yapmistim simdi. bh hala piece of cake degil. [Bu mesaj Namessar tarafından 12 February 2004 17:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gunn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ben weapon xp kasmak için mountain wort öldürüyodum tek başıma. bir kere ölüyodum, sonra canı azalmış olanı öldürüyodum, ikincisinde tekrar ölüydum, 10dk bekliyodum camp kurup slain olmamak için yarım kalanı tamamlıyodum. Yani 10 dakikada 7-8K xp alıyodum. Şimdi gecede 1milyon üzeri xp alarak başlıyo yeni karakterler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Gunn, 12 February 2004 17:04 tarihinde demiş ki: ben weapon xp kasmak için mountain wort öldürüyodum tek başıma. bir kere ölüyodum, sonra canı azalmış olanı öldürüyodum, ikincisinde tekrar ölüydum, 10dk bekliyodum camp kurup slain olmamak için yarım kalanı tamamlıyodum. Yani 10 dakikada 7-8K xp alıyodum. Şimdi gecede 1milyon üzeri xp alarak başlıyo yeni karakterler :) ehehe ben de oyle yapiyordum da olmuyo be[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 valla nemessar ole demisimki arkamda guild destegi olmadan tek basima aldin die. sevgili arkadasim bu oyun cikti ve 3. gun oyundaydim sevgili arnayla beraber biz oyuna basladigimizda ne doru durust oynayan turk vardi, ne de doru durust oyunu bilen insan, sen nuna keserek yaparim ben bole isleri diosan eyw ole yaparsinda yinede aciklama getiriyim ben 3 aydir rip icerisindeyim ve bugune kadar yaptigim herseyi master bh da dahil kendim yaptim canim kardesim. eskiden daha zordu diorum sebebi su an alinan xp nin 3 te 1 ini veriyordu gorev basi. dolayisiyla bh olabilmek 3 kat daha zordu ki. eski buglari hic anlatmayayım istersen. ama dier taraftan evet hala bh oyunun olması en zor mesleklerınden bırı ama adam gıbı kasan yuklenen bırı ıcın 1 aydan fazlada surmez. eskıden bh olmak minimum 3 ay gibi bir sureydi. yoksa maksat bh kasanlara cok kolay demek deildi. bide bh gorevlerine destek verecek birak guildi insan bile bulmak zor gibime geliyor. kimse bh in bir saat target bulmasini beklemez hele o miktar komik paralar icin.[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Namessar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 sad senin emeginle ya da nasil zor olduguna bir laf etmiyorum. erken basladigini biliyorum, dogal olarak destek arasaydinda olacak insan yoktu. ayrica vehicle lar yoktu, missionlarin getirisi hala az ama o zaman daha da azdi. senin nasil bh olduguna laf etmiyorum, senin yeni bh lara ettigin lafa cevap veriyorum. ben yeni bir bh im, ama ole kolay falan da olmadim. bugun buluyorsun bir commando arkadas, yapiyorsun onu tank, dantoine de 2 gunde master marksman sin. benim iki haftaya yakin zamanimi aldi o is. seninde almistir, eminim. ama bugun bir cok arkadasin 2 gununu aliyor. ustelik senin bh oldugun zamanda master bh bir halta yararken, simdi bh anca master marksman alir pvp de, pvm de de anca piket keser. soe sagladigi kolayliga oranla cok daha fazlasini aldi goturdu bh tan. ayrica hala oyunun en zor masterlanan combat profession i. senin zaten zor bh oldugunu biliyorum zamaninda, ama elde ettigin master simdikinden daha kuvvetliydi. ama benim bh ligima ayaga dustu demene de izin vermem, benim master yapmaya ugrastigim surede caine 4 holo bitirdi, hololarin yaninda bir de master commando oldu arada gozumun onunde cunku. ustelik benim yarim kadar falan oynamistir sure olarak. hayatta her soyleneni kendi emegine saldiri almaman, ve digerlerinin emeklerini kucumserken soylediklerine dikkat etmen dilegi ile. [Bu mesaj Namessar tarafından 14 February 2004 16:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bh yi kot ettiler artik[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… s1eger Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Namessar şu forumda ne kadar mesajını gördüysem hepsi "BH şöyle kötü böyle başarısız çok zor çok ama ben inatla oynuorum" ana fikriyle yazılıyor. bunu inkar etme lütfen hemen 100 tane post bulup pastelerim buraya :) ben de kendi adıma çok merak ettiğim bir soru sormak istiyorum sana, lütfen ciddi cevap ver çünkü ciddi bir soru. BH nasıl olursa tatmin olacaksın?[signature][hline]v4vendetta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… s1eger Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bi de madem her fırsatta bu kadar başarısız bulduğunu belirtiyorsun, neden hala BH oynamakta ısrar ediyorsun onu anlamadım. tamam seviyor olabilirsin, boba fett fanatiği de olabilirsin. ama bir süre başka professionlar dene, belki o arada BH da fixlenir sen de geri dönersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 1.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
mono Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 *kafa bandini takar* g'day önce :) kum ne seni gunn nede seni görür olduk ayip yani...tamam eskiden burnuna laf ettiginiz twilek artik ruhunuzu bile satin alir ama yani kaybolmanizi gerektirmez bu eheh kette de benim gozlemim soyle...populer mekanlarin "buyuk bolumunde" rp namina birsey yok...ama DEWD DIZ PNWD J00 ROFLMA gibi bi tarafini yirtan " OMG STFU u NEWB!" gibi ezen kiran tiplere cok rastlamadim....ama tekrar diyim "baya" bi aramadigin surece bahsi gecen insan kitlesine rastlamak zor...starport onunde spaminden macrocusuna kadar burdada var... ki suda var uzaya cikmissin artik, "rp" kelimesi genelde günlük yasam a karsilik geliyor..yani "ufgufdu" "zhuhuh" "bab k4nk" ler olmadigi surece zaten sen belli cizgiyi gecmemek icin tutuosun kendini oyun tarzinda... gunn in dedigi emote olaylari superdi zamaninda...ama nedense su siralar ben birini suzdugumde yada laf soktugumda karsiliginda hemen LOL STFU gibi bi cevap gelmiyor daha..aksine oyuncuda bana benzer sekilde cevap veriyo, yada benim haraketlerimden anlayip karsimdaki adam tellden "are u a rper?" die sorma nezaketini gosterebilio (enderde olsa :) ) kisacasi /wave komutu insanlar arasinda hala aktif :) ha ama dersinizki guzelim wanderhome du bria idi kettemoor idi aralarinda ne fark var bisey diyemem...yukarda saydiklarim sadece kett. icin bi ozellik olmayabilir...[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 şunu söliyim.. rebel'e döndüm ve deli gibi zorlanıyorum.. tabi bu imp.lerin at-st çıakrmasından kaynaklanıo ancak kett. te pvp yapan rebel çok az.. bunların arasından alite olanlarda çok az.. ve bi base raid e gittiğimizde anında karşımızda 40 tane imp. buluyoruz.. biraz moral bozucu ama olsun daha çok eylence sağlıo :)[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 yaşasın kettemoor ve yardım sever sabırlı türk arkadaşlarımız :)[signature][hline]Philip the Master Marksman @ Kettemoor (active) Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia [b](inactive) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: hilikus, 10 February 2004 19:33 tarihinde demiş ki: kum ne seni gunn nede seni görür olduk ayip yani...tamam eskiden burnuna laf ettiginiz twilek artik ruhunuzu bile satin alir ama yani kaybolmanizi gerektirmez bu eheh nası gerektirmez be abi? :) gece demedik, gündüz demedik eve ekmek getirdik, 2.5 milyon credit yaptık, hanım kızımız bi gecede paravan şirket kurup günde 2 milyon vurmaya başladı :) Şaka bi yana oyunda tek hırsım var, karakter bitti, paraya ihtiyacım yok, sadece player avlamak istiyorum. O olmadığı sürece de pek girmem heralde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 o kolay eheh..eatar kedi gibi buluyo jedileri "in the middle of nowhere" de yureurken[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 bizim saatlerimizde kalabalık ve lagsızlık istiyosan avrupa serverlarını dene.ayrıca bu serverlar daha yeni oyuncularla dolu olduğu için eclipsenin 3-4 ay öncesindeki gibi aşırı fazla hunting vs. gruplarıyla dolu olması büyük ihtimal. kettemor lagsız olabilir ama bi kaç gün oynadım,açıkçası ecipsenin yanında hayalet server gibiydi.[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narsil Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 bence hem eclipse hem kettemoordakilerin her beraber yepyeni bir serverda yeniden başlamaları ve 200+ kişilik bir PA kurmaları çok acaip olur. ama kavgalar çıkar tabi.[signature][hline] 'Rüzgarıma kapılma sebebim olursun'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 bu oyun ciktigi gunden beri oynuyorum evet eclipsede vendorlerde leg problemi var ama acikcasi bunun haricinde ben pek bi problem gormedim. pingim 230 ve lossum yok. dier taraftan rp ye gelınce oyuna basladıgım gunden ıtıbaren rp yapmayı ıstedım ama kendı dılım uzerınden bunu hıc beceremedım. ama yabancılara karsı hala acaıp cool bır tıp olarak. hosgoruklu ama bır noktadan sona ımperıal sertlıgınde bır karakter cızıyorum. ama tabıkı bunun sebebı benım rp yapmayı becerıyor olmamdan deıl ıngılızcemın rp ye yetecek duzeyde olmaması sebebıyle, yetecek kadar cumle kurmamdan kaynaklanıyor. lol neyse, farsatarda 1 2 ay eclıpseden arta kalan zamanlarda takıldım faklı server olarak ama acıkcası eclıpseden bı fark goremedım. oyun ıcınde cok sıkı rp cıler oldugu soylentısı hala var ama bulmak ıcın kasmak lazımmıs :) . kısacası parmakala sayılacak kadar az. ve bıldıgım kadarıyla holo grınd her serverda var yoksa bu kadar holo trade olmazdı derım. bence soe nın jedı sıstemını degıstırmektekı en buyuk amacı kendı elklerı ıle bozdukları stabıl ortamı gerıye getırmek olarak gorulabılır.belkı o noktadan sonra serverın durumuna bakmak daha dogru olacaktır derım. ve evet eskıden bh lıgın zor oldugu (olmanın) gunlerde arkadasların bahsettıgı hos mımık jestler ve haberlesme cıddı manada vardı ve benım acımdan oyuna buyuk bır keyıf katıyordukı,bh olmak bana buyuk keyıf verıyordu kı 5 ay bh dolastım. ama sona oda bedava olunca onunda keyfı kalkmadı bı suru bh var ama bh oynatabılen adam yok. evet kendı kendıme dagıldım konuyu toparlayamıyorum. ama sonuc olarak soyleyebılecegım sey sudur. jedı sıstemı degıstıkten sonra serverlardakı caharlar arasında denge kurulacaktır. o yuzdende beklemek gerekıyor. ha bıde evet, bak yıne susamadım lol, eskıden rebeldım cok kalabalıktık doru durust ımperıal bulup oldurmek ıcın. bı suru arayıp bulmak gerekıyodu. sımdı ımperıalım daha cok eglenıyorum, azız ama hakkaten rebelken gormedıgım seylerı goruyorum.ımperıaller cıddı guclu charlara ve pvp merakına sahıp olup bu ruhu ıyı tasıyorlar ustelık rebel bulmakta cok kolay.tabi 5 parmagın 5ide bırbırını tutmaz der,artık susarım.[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 abi bu sad'e birşeyler oluyor. Armorsmith oldu olali postlarinda bi değişiklik seziyorum. Destanlar yazmaya başladı iyice. *!Kara kara dusunur :p*[signature][hline]StarWars Galaxies Avatar: Nick: Ogoed | Race: Human Galaxy: Eclipse | Professions: Master Doctor 11 Ep / Teras Kasi Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 bh lik kolaylasmis olsa da hala bir cok professiondan daha zor ve sabir gerektiriyor. bir bh droid li investigation missionlarina hala mission basina 40-70 dk harciyor bugli droidler sagolsun. hala duvara gomulu marklar, hala spawnsuz droid in israrla orda dedigi wp ler mevcut. dunyanin droidini ve yolparasini harcamis olarak eliniz bos donuyorsunuz bunca publishe ragmen. kolaylasmis olabilir eskiye nazaran, ama hala ustune yapilmasi daha zor bir combat sinif bilmiyorum. bence bedava degil. ayni caba ile teraskasi-doctor, pistoleer ve defense stacking, tka-commando ya da rifleman vs olurdum. ustune stacklerini yapardim, ve zaman da artardi. bh hala iclerinde masterlamasi en uzun suren. [Bu mesaj Namessar tarafından 12 February 2004 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 tabi ben bir pa destegi ile normalde yanina yaklasamayacagim missionlara daha novice marksman ken giderek bh olmadim. gorg da oldurdum, dwarf nuna da. marksman de kendi cabamda kendi levelimda moblarla masterlandi, scoutta. kendim gibi yeni baslayanlarla grup olarak gelistim. basimizda biz ates ederken tanlik yapacak commandomuz falan yoktu. 2 ay bitti oyunda ve mbh a cok az kalmis durumda, ama olmus degilim. ayni surede ayni caba ile istedigim combat profilini yapmistim simdi. bh hala piece of cake degil. [Bu mesaj Namessar tarafından 12 February 2004 17:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ben weapon xp kasmak için mountain wort öldürüyodum tek başıma. bir kere ölüyodum, sonra canı azalmış olanı öldürüyodum, ikincisinde tekrar ölüydum, 10dk bekliyodum camp kurup slain olmamak için yarım kalanı tamamlıyodum. Yani 10 dakikada 7-8K xp alıyodum. Şimdi gecede 1milyon üzeri xp alarak başlıyo yeni karakterler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Gunn, 12 February 2004 17:04 tarihinde demiş ki: ben weapon xp kasmak için mountain wort öldürüyodum tek başıma. bir kere ölüyodum, sonra canı azalmış olanı öldürüyodum, ikincisinde tekrar ölüydum, 10dk bekliyodum camp kurup slain olmamak için yarım kalanı tamamlıyodum. Yani 10 dakikada 7-8K xp alıyodum. Şimdi gecede 1milyon üzeri xp alarak başlıyo yeni karakterler :) ehehe ben de oyle yapiyordum da olmuyo be[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 valla nemessar ole demisimki arkamda guild destegi olmadan tek basima aldin die. sevgili arkadasim bu oyun cikti ve 3. gun oyundaydim sevgili arnayla beraber biz oyuna basladigimizda ne doru durust oynayan turk vardi, ne de doru durust oyunu bilen insan, sen nuna keserek yaparim ben bole isleri diosan eyw ole yaparsinda yinede aciklama getiriyim ben 3 aydir rip icerisindeyim ve bugune kadar yaptigim herseyi master bh da dahil kendim yaptim canim kardesim. eskiden daha zordu diorum sebebi su an alinan xp nin 3 te 1 ini veriyordu gorev basi. dolayisiyla bh olabilmek 3 kat daha zordu ki. eski buglari hic anlatmayayım istersen. ama dier taraftan evet hala bh oyunun olması en zor mesleklerınden bırı ama adam gıbı kasan yuklenen bırı ıcın 1 aydan fazlada surmez. eskıden bh olmak minimum 3 ay gibi bir sureydi. yoksa maksat bh kasanlara cok kolay demek deildi. bide bh gorevlerine destek verecek birak guildi insan bile bulmak zor gibime geliyor. kimse bh in bir saat target bulmasini beklemez hele o miktar komik paralar icin.[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 sad senin emeginle ya da nasil zor olduguna bir laf etmiyorum. erken basladigini biliyorum, dogal olarak destek arasaydinda olacak insan yoktu. ayrica vehicle lar yoktu, missionlarin getirisi hala az ama o zaman daha da azdi. senin nasil bh olduguna laf etmiyorum, senin yeni bh lara ettigin lafa cevap veriyorum. ben yeni bir bh im, ama ole kolay falan da olmadim. bugun buluyorsun bir commando arkadas, yapiyorsun onu tank, dantoine de 2 gunde master marksman sin. benim iki haftaya yakin zamanimi aldi o is. seninde almistir, eminim. ama bugun bir cok arkadasin 2 gununu aliyor. ustelik senin bh oldugun zamanda master bh bir halta yararken, simdi bh anca master marksman alir pvp de, pvm de de anca piket keser. soe sagladigi kolayliga oranla cok daha fazlasini aldi goturdu bh tan. ayrica hala oyunun en zor masterlanan combat profession i. senin zaten zor bh oldugunu biliyorum zamaninda, ama elde ettigin master simdikinden daha kuvvetliydi. ama benim bh ligima ayaga dustu demene de izin vermem, benim master yapmaya ugrastigim surede caine 4 holo bitirdi, hololarin yaninda bir de master commando oldu arada gozumun onunde cunku. ustelik benim yarim kadar falan oynamistir sure olarak. hayatta her soyleneni kendi emegine saldiri almaman, ve digerlerinin emeklerini kucumserken soylediklerine dikkat etmen dilegi ile. [Bu mesaj Namessar tarafından 14 February 2004 16:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bh yi kot ettiler artik[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Namessar şu forumda ne kadar mesajını gördüysem hepsi "BH şöyle kötü böyle başarısız çok zor çok ama ben inatla oynuorum" ana fikriyle yazılıyor. bunu inkar etme lütfen hemen 100 tane post bulup pastelerim buraya :) ben de kendi adıma çok merak ettiğim bir soru sormak istiyorum sana, lütfen ciddi cevap ver çünkü ciddi bir soru. BH nasıl olursa tatmin olacaksın?[signature][hline]v4vendetta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bi de madem her fırsatta bu kadar başarısız bulduğunu belirtiyorsun, neden hala BH oynamakta ısrar ediyorsun onu anlamadım. tamam seviyor olabilirsin, boba fett fanatiği de olabilirsin. ama bir süre başka professionlar dene, belki o arada BH da fixlenir sen de geri dönersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar