Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Bilenler bilebilir 1 köpegim 1 i evde kalanlarıda dışarda olmak üzrede 10+ kedim var. Bugun Kurt köpegine benzer bir köpek bahçeme girdi . 20-30 kere atmama ragmende geri döndü. Tasma yerine boynuna bir kemer takılı oldugu ve resmen kaburgaları sayıldıgı için vicdanım el vermedigi için bahçeme aldım.(etrafta köpek bakan herkezle konuştum, sahipsiz gözüküyor) Aslında güzel bir köpek ve bakmak isterim öte yandan yeteri kadar hayvanım var ve öbür köpegime çok deger verdigim için bu köpegide alıp ilgimi aralarında bölüştürmek istemiyorum. Aşısı vs varmı bilmiyorum, bugun gelir gelmez 1 aylık pire-bit ilacını yaptım. Birde agzının sag tarafında ben gibi bir şey var. Daha veterinere gösteremedim. Altta resimleri var. ilgilenenler öm atsın. Dip Not: Çanakkaledeyim ve ayrılma imkanım yok, o yüzden çanakkalee veya çevresinde olup (bursa istanbul vs) alabilecekler mesaj atarsa sevinirim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar