sesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 extrema Böyle bi festival olamaz arkadaşlar lütfen iki dakika bi girip bakın..Ben hollanda vizesi alıp gitmeyi falan planlicam nerdeyse o derece karar verdim. 19 Temmuz'da Endhoven'a yakın göl kenarında bir alanda yapılacak festival..10 tane platformdan, 2 sahneden oluşuyor. Yani dün electronica iğrenç falan dediniz de bunun yanında hakikaten öyle :D Çıkan isimlerden birkaçını da sıralayayım: Parados Ricky Rivaro Darko Esser Erick Morillo Dave Clarke Infinitze David Caretta Capitan Boyz Noize The Subs Hepsini geçtim oturup sitesinde takılıcam ya çok kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 hollandalılar bilio bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 hollanda 11 gün sonra , para yok yavrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar