fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Karara bağlanmış. bundan sonra temmuz - ağustos - eylülde yokmuş. bunu da şimdi söylüyo adamlar. hey allam ya edit: son sınıf öğrencileri içinmiş. iyi bari :)
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 olmasın, almayın.. imkanınız varsa hiç bulaşmayın.. sonra hayvan gibi faiz işletiyorlar ödemeyi kaçırınca.. almasaydım keşke yaw. hem de benimki sadece katkı kredisi.
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 3,5 milyar borcum var bakem nası ödicem bilmiyorum.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 benimki o kadar değil -neyse ki- ama kaçırmayın ödemelerinizi. çook faiz işletiyorlar. hani nakit ödeyim dediğimde de çok büyük indirim de uygulamıyorlar. anlamadım bu işten bi şi..
Nexus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 geri ödemeler daha cüzi deil mi? nası bi sistem işletiyolar?
Nexus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ara sınıf öğrencileri için son başvuru tarihi 3 ağustos diye bi söylenti var. ben eylülde başvurabilirim diye düşünüyordum. 2inci sınıfım. teknik olarak patladık mı şimdi anlayamadım. nedir olay bi bilgisi olan?
Öne çıkan mesajlar