fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Karara bağlanmış. bundan sonra temmuz - ağustos - eylülde yokmuş. bunu da şimdi söylüyo adamlar. hey allam ya edit: son sınıf öğrencileri içinmiş. iyi bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 olmasın, almayın.. imkanınız varsa hiç bulaşmayın.. sonra hayvan gibi faiz işletiyorlar ödemeyi kaçırınca.. almasaydım keşke yaw. hem de benimki sadece katkı kredisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 3,5 milyar borcum var bakem nası ödicem bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 benimki o kadar değil -neyse ki- ama kaçırmayın ödemelerinizi. çook faiz işletiyorlar. hani nakit ödeyim dediğimde de çok büyük indirim de uygulamıyorlar. anlamadım bu işten bi şi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 geri ödemeler daha cüzi deil mi? nası bi sistem işletiyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ara sınıf öğrencileri için son başvuru tarihi 3 ağustos diye bi söylenti var. ben eylülde başvurabilirim diye düşünüyordum. 2inci sınıfım. teknik olarak patladık mı şimdi anlayamadım. nedir olay bi bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar