Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Gitarım çok temiz. parmak izi toz vb. dışında hiç bir kusuru, çiziği yoktur. Telleri bile üzerinde gelenler, alalı bir sene oldu ama doğru düzgün çalmadım. Gitarı alana üzerinde gördüğünüz Planet Waves askıyı ve Ritter çantayı da vereceğim. Bu ürünler de oldukça kaliteli ürünler, bilen bilir. Gitara yeni başlayanlar veya ilk gitarı vasat olanlar için çok çok ideal bir seçim, çift humbucker ile metale yönelik bir gitar. Ama üzerindeki manyetik switch ile iki single manyetik gibi kullanılabiliyor, böylece clean veya clean distortion tonları da kötü vermiyor. Manyetiklerin etrafındaki krom süsler de gitara oldukça hoş bir hava veriyor. Askı da gayet kaliteli ve sağlam. Çanta ise Ritter Sport gitar çantası. Bu marka gitar çantaları konusunda uzmandır, bu model de hem hafif hem de su geçirmez, darbelere karşı iyi koruyan sünger dolgulu bir kılıf. Bir kere bile yere koymadım, sıfırdan tek farkı etiketini sökmüş olmam. Sırf bu iki aksesuar bile başlangıç seviyesine göre iyi. http://www.ibanez.com/eg/guitar.aspx?m=SA120 adresinden de inceleyebilirsiniz. istanbulda oturuyorum, elden alış-veriş tercihim. fiyat hepsi için 400 ytl. ilgilenenler [email protected] a mail atabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar