Leon_Jade Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 İstanbul - Bahçelievlerde oturuyorum evimde yavru kedi veya kurt cinsi köpek beslemek istiyorum yavru kedi veya köpek vermek isteyen varsa irtibat'a geçerse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 eski paticikte boldla mı yazıyolarmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 saçmalamayı biraz kesermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 yeni gelenlerin hepsi ukala boşver sen onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 kurt cinsi derken alman,sibirya fark etmez mi diyorsun. Yalnız şunu söyliyim çok fena kokuyor kurtlar :S . Evin içinde bakılacak gibi değil yani bahçe köpeği direk. Soğua dayanıklı hayvan oldukları için tüyleri uzun ve tüy kökleri çok yağlı oluyor buda koku yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 bold la yazmassan sorun kalmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Masticore said: kurt cinsi derken alman,sibirya fark etmez mi diyorsun. Yalnız şunu söyliyim çok fena kokuyor kurtlar :S . Evin içinde bakılacak gibi değil yani bahçe köpeği direk. Soğua dayanıklı hayvan oldukları için tüyleri uzun ve tüy kökleri çok yağlı oluyor buda koku yapıyor. alman kurt köpegi bakdım 1.5 sene kadar eğitimi kendim vermiştim ev içinde baktım yine hatta site içerisinde.alman veya sibirya fark etmez sadece çocukken tam anlamıyla bişeyler yapamamışdım şu sıralar eski günleri özlemekdeyim ve düzgün bi şekilde bakacağıma eminim. @ Mortis oke bold yazmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 arkadaslar, yukarda evlat edinme servisi var,bu tarz topikleri birleştirmek amacıyla acılan bir sticky topic onu kullanalım lutfen,sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar