Daesu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 gecen seneler bi gece netteydim sanırım 4 falandı saat masada bi igne uruyodu o parladı masa lambasından gözüme bi anda aldım onu kendi çapımda steril ettim sonra aynanın karşısında lak diye kulagıma soktum. gittim ablamın odasından (uyandı kız cagız) bi küpe buldum taktım. 5-6 gün takıldım öyle sonra unuttum kendi kapandı the end[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net
-banShee- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 kaş mutlaka diil ama genelde dökülüo bildiim kadarıyla. bide arkadasıma okuldan kızıolardı kız sürekli cıkarıp takıodu delik iyce uca geldi en sonunda koptu gitti. şu an orda kaş yok bi yarık gibi bişe var..[signature][hline]i fought the law and the law won icq 115575706
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Kardeşim dökülmüyor diyoruz. Yaptırdık yani izin verin de birşeyler bilelim. Doğru düzgün delinirse hiç bir şey olmuyor.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..."
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 benim ka$ta bayadır var ve dokulme falan olmadı hic.. kadıkoyde negatifte yaptırdım ve super memnunum hic bi sorunum olmadı..eer biraz bilgin varsa bu konuda kadir abinin en azından adını duymu$ olman lazım zaten.. neyse negatife gidip gonul rahatligiyla yaptirabilirsin..ilk olarak titanyum taktir ve mumkunse normal,iki ucu top olanlardan taktir..spike falan alısmak zordur ilk baslarda.kıyafet degistirirken oraya buraya takılması vs vs..ayrica ilk bir hafta cok iyi bakman lazim..baska sorun varsa sor elimden geldigince yanitlarim..
Elderon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 hmmmm, sanırım yaptıracam :p uzun saçada iyi gider hani =) ama hala %100 karar veremedim. dediğim gibi sıkılgan bi adamım iki gün sonra "bu ne len" diyip çıkarabilirim :)
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ya sıkılırsan cıkartırsın olur biter..en azından ilerde icinde uhde olarak kalmaz..ama ole yaptirdiktan 2-3 gun sonra falan cıkarma.iltihap kapma riski var..
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 E yani çıkartırsın o zaman. Bir şey olmaz. Dövme değil bu.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..."
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Yok lönk diye çıkartsan bile birşey olmuyor. Iltahap kapmasın diye sürekli Thiocilline sürersin olur biter.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..."
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Alexi dökülmüyor diyorsunda dökülen binlerce kobay var bari onları kabul et. anladık doru deldirince dökülmüyor oval deldirince bişi olmuyor[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net
melun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 dökülür veya dökülmez. dökülüyo diye deldirmiceksen eyvalla. illa ki deldirmek istiyosan dökülmesini göze al güzel kardeşim. bakarsın dökülmez, karlı çıkarsın.
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: Alexi_Septimus, 16 February 2004 00:44 tarihinde demiş ki: E yani çıkartırsın o zaman. Bir şey olmaz. Dövme değil bu. dövme çıkıyor hatta piercing'in izi kalıyorsa dovmede iz bile kalmıyor sen yeterki doktora dolar göster :) Lazerle ağrısız sızısız cıkarıyorlarmıs iz fln kalmıyormuş...[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ne alaka melum ? adam sormuş dökülürmü diyee nie riske atsınki istemiyorsa[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 frp master pahalımı şu lazer işi?[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Ben dökülür sanıyordum gittim deldirdim. Kaş oval delinir zaten. Daha önce dediğim gibi. Düz delinirse deri bile çürüyebiliyor. Hiç kaşınız çıkmıyabiliyor. Deldirirken sordum dökülcek mi diye. Yok öyle birşey dedi. Düz takarsan olur dedi. Olay budur. Dövmede kırmızı bir iz kalabiliyor kişiye bağlı ;). Piercingdede ilk deldirdiğin 1 ay içinde çıkarırsanız iz kalmıyor. Bende iz var. Ufacık birşey göçük gibi.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..."
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 benim derim bembeyaz pamuk gibi lazerle aldırsam kalırmı iz[signature][hline]:( www.fallenbishop.cjb.net no gay, no cry
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Yok renkle alakası yok. Derinin dövmenin hatta lazerin ortak belirlediği bir olay bu. Mesela tanıdığımın sırtında reich kartalı vardı.Sildirdi.Kırmızı bir iz kaldı. Lazerden mi yoksa dövmeden mi yada deriden mi bilemiyorsun. Vicudundaki izle oturuyorsun öyle eheh.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..."
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Ama kesinlikle en kesin dövme çıkartma yolu kesmek. Kesiyorsun deriyi oh ne dert ne tasa. Hatta bakın Maximus abimize.Adam taşla kazıyor S.P.Q.R'ı. Pöh. Delikanlı kalmamış alemde. Lazer mazer nedir onlar? Eskiden lazer mi varmış.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 16 February 2004 01:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 reich kartalı lol :-) sildirmiş paşa paşa[signature][hline]:( www.fallenbishop.cjb.net no gay, no cry
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Faşist falan olduğu yok ki herifin. Neo-Nazi falanda değil. Güzel diye yaptırdıydı. Sonra sildirdi aynen paşa paşa. Yani bende sırtıma kızıl yıldız yapsam bir tane. 1 kere içeri alsalar. Bende silerim hehe.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..."
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 reich kartalı cok tatlı benim çantamda vardı 1 sene sonra müdür farketti anladı aslında bende beşiktaş şampiyon ayagına yattım :)[signature][hline]:( www.fallenbishop.cjb.net no gay, no cry
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Şu son mesajlar çok sakat. Fedaykin görmesin ;).[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..."
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 arkadaşım kaşın atanı makbuldür?? ayrıca gülü seven dikenine katlanır derler. içinde ukte kalacaana yaptır gitsin, sonucu deneme yanılma yöntemiyle öören. ben de piercingli bir bireyim ve haklı davanda sana başarılar dilerim.
cenx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: Alexi_Septimus, 16 February 2004 01:48 tarihinde demiş ki: Ama kesinlikle en kesin dövme çıkartma yolu kesmek. Kesiyorsun deriyi oh ne dert ne tasa. Hatta bakın Maximus abimize.Adam taşla kazıyor S.P.Q.R'ı. Pöh. Delikanlı kalmamış alemde. Lazer mazer nedir onlar? Eskiden lazer mi varmış. abi sen bi yerini kesince ocakta bıçağı kızıdırıp kendini dağlıyosundur. :)[signature][hline]Sithas-Silvanos Black, Wind, Fire and Steel
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ya fotoyu gönderecem demiştim ama işlerim vardı halledemedim kusura bakmayın[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Sakın Yarım elmada deldirme ka$ını.. O adam yüzünden hastanelik olmu$tum.. Kulağım $i$ti davul gibi.. Çıkaramadım bi de küpeyi.. [Bu mesaj medusa748 tarafından 16 February 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj medusa748 tarafından 16 February 2004 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj medusa748 tarafından 16 February 2004 23:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar