Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Ben deldirdim çıkardım. Sly-One deşme bu konuyu fazla istersen. Yok ille derinlere incem diyorsan (ki diyecen) AL SANA diyorum.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 15 February 2004 03:31 tarihinde değiştirilmiştir]
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 dile yaptırmayı bende çok istiyorum ama evdekiler eve almam diyor yptırısam birde dil çok sakat bişi piercingi yaptırdıktan sonra 3gün falan suyla temas etmemeli dil için böyle bişi mümkün olmadığı için tabe dil direk şişiyor sadece sıvı ılık şeylerle besleniyorsun birde delen yanlış delerse tad alma dokun falan zedelenebiliyor düşünsene tatlı yiyorsun ama tadını alamıyon ne kadar kötü deldireceksen iyi düşün dili[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Dili delik bir dolu arkadaşım var. Korkacak birşey yok dil delinirken. Eve almam ne demek ya? Saçmalığa bak lol.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..."
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Ailen seni diline taktığın bir metal parçasına göre değerlendirecekse seni ohooo.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..."
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Bak ne zaman böyle konular açılsa asabım bozuluyor lol.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..."
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: Dresquin, 15 February 2004 03:30 tarihinde demiş ki: Dilde piercingin hastasiyiz. harbi çok güzelde piercing olayı ama işte dedim eve giremem bir daha bende kendi evimde kalırım ya harbiden sakat bi olay güvenemem ben bu konuda kimseye çikolatanın tadını almamak da var bi düşünün[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: Dresquin, 15 February 2004 03:30 tarihinde demiş ki: Dilde piercingin hastasiyiz. harbi çok güzelde dil de piercing olayı ama işte dedim eve giremem bir daha bende kendi evimde kalırım ya harbiden sakat bi olay güvenemem ben bu konuda kimseye çikolatanın tadını almamak da var bi düşünün[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bişi mi dedik deldirin kardeşim hehe banane.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Valla dili delik bir dolu arkadaşım var. Hepside herşeyin tadını alıyor.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..."
Elderon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ben kaşa takılanı seviyorum valla, bide kız olsaydım göbek yaptırırdım :p diğerlerini sevemedim bi türlü :p
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Alexi_Septimus'cim ya eve almazlar falan konunun geyiği alırlar elvette aldılarda daha önce saçı kırmızıya boyarsan almaz dediler kaşa göbeğe piercing dediler olmaz dövme dedim olmaz dediler hepsini de yaptım tad almama falan bana söylenenler kimse de görmedim ama piercing yapan herif kendi dedi şişme olayı harbiden var onu söyleyeyim yapan ark.lardan biliom[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: Elderon, 15 February 2004 03:41 tarihinde demiş ki: ben kaşa takılanı seviyorum valla, bide kız olsaydım göbek yaptırırdım :p diğerlerini sevemedim bi türlü :p çatla bende var :p[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: Arkansis, 15 February 2004 03:42 tarihinde demiş ki: Atmaz , iz kalabilir izinde öyle çizgi gibi kalcağını sanmam ben çıkardığımda sadece piercingin çıktığı noktalar gözüküyor[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Çizgi gibi iz kalması için piercingin orda kopması lazım , izden kastım benimde 2 nokta zaten.
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 öp öp valla benim öpmem için bi saatlk yolum var yayan 3saat alır herhalde tüh[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: Arkansis, 15 February 2004 03:48 tarihinde demiş ki: Çizgi gibi iz kalması için piercingin orda kopması lazım , izden kastım benimde 2 nokta zaten. hehee yukarda bahsettim ya benim manyak kuzen o kaşını gümüşçüye deldirdiydi kopmuş öyle çizgi gibi iz kaldıydı o kötü gözüküo ama dediğim gibi işi bilene git öyle olmadık yerlere deldirtmemek lazım[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 eee elderon yaptırıcan mı ne karar verdin[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Ben 2.5 yıldır takıyorum hiç bi uzvumda atmadı şu ana kadar.. TAk salla gitsin inanma hurafelere..
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 oha. o ne lan logik? :)[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ka$ta guzel duruyor ya yaptir bencede :p gerci bende yok ama ossun[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Norton_Antor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ya iğrenç ya bi de kılıç falan yutun isterseniz
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Kaşına cızık attır bence...Yarın öbürgün 35 yaşlarında yuva kuracan oranda delik o yaşlarda takmassın artık taksanda komik olur zaten.Orda ömür boyu delik kalıyor.Sen benim sözümü dinle.Hemde caiz değil.Hücrelerini öldürüyorsun yani daha ne.Vücudundaki 1 tane hücrenin bile kıymetini bil.Attıracaksan çizik attır 1 yılda zor çıkıyor zaten tekrar vede daha güzel oluyor.Hem benim arkadaş deldirmişti ısrarlarıma rağmen ki güzel bi yerde deldirmisti çok sorununu cekti.Ilk 1 ay fln kaşı sızladı,ağırdı ve migren fln başladı cocukta.Bırak hic girme oyle selere...[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ya deldireceksen deldir kimseyi dinleme. ne olumlu ne olumsuz bişeyler söyleyenleri dinleme yani. ileride (şimdiki yaşını bilmiyorum ama heralde 50 falan diyilsindir) 50li yaşlarında nası görüneceğini de düşünme bence. kimsenin o kadar yaşayacağı garanti bile değil. önümüzdeki 10 yıla bak yeter ;)[signature][hline] * i am the spinach that sticks in your teeth * i am the weedwhacker in the garden of evil * i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m.
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 yannız üstteki mesajda yazdıklarımı okursan beni de dinlememen gerektiini farkediceksin. ufak bi kaos yarattım kendi kendime ehe:) (bütün genellemeler yanlıştır gibi bişey oldu bu)sen benim dışımda kimseyi dinleme en iyisi:)[signature][hline] * i am the spinach that sticks in your teeth * i am the weedwhacker in the garden of evil * i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m.
Öne çıkan mesajlar