Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Piercing - Sorular

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dile yaptırmayı bende çok istiyorum ama evdekiler eve almam diyor yptırısam
birde dil çok sakat bişi piercingi yaptırdıktan sonra 3gün falan suyla temas etmemeli dil için böyle bişi mümkün olmadığı için tabe dil direk şişiyor sadece sıvı ılık şeylerle besleniyorsun birde delen yanlış delerse tad alma dokun falan zedelenebiliyor düşünsene tatlı yiyorsun ama tadını alamıyon ne kadar kötü deldireceksen iyi düşün dili[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p
Mesaj tarihi:
said:
Dresquin, 15 February 2004 03:30 tarihinde demiş ki:
Dilde piercingin hastasiyiz.

harbi çok güzelde piercing olayı ama işte dedim eve giremem bir daha bende kendi evimde kalırım ya harbiden sakat bi olay güvenemem ben bu konuda kimseye çikolatanın tadını almamak da var bi düşünün[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p
Mesaj tarihi:
said:
Dresquin, 15 February 2004 03:30 tarihinde demiş ki:
Dilde piercingin hastasiyiz.

harbi çok güzelde dil de piercing olayı ama işte dedim eve giremem bir daha bende kendi evimde kalırım ya harbiden sakat bi olay güvenemem ben bu konuda kimseye çikolatanın tadını almamak da var bi düşünün[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p
Mesaj tarihi:
Alexi_Septimus'cim ya eve almazlar falan konunun geyiği alırlar elvette aldılarda daha önce saçı kırmızıya boyarsan almaz dediler kaşa göbeğe piercing dediler olmaz dövme dedim olmaz dediler hepsini de yaptım
tad almama falan bana söylenenler kimse de görmedim ama piercing yapan herif kendi dedi
şişme olayı harbiden var onu söyleyeyim yapan ark.lardan biliom[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p
Mesaj tarihi:
said:
Elderon, 15 February 2004 03:41 tarihinde demiş ki:
ben kaşa takılanı seviyorum valla, bide kız olsaydım göbek yaptırırdım :p diğerlerini sevemedim bi türlü :p

çatla bende var :p[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p
Mesaj tarihi:
said:
Arkansis, 15 February 2004 03:42 tarihinde demiş ki:
Atmaz , iz kalabilir

izinde öyle çizgi gibi kalcağını sanmam ben çıkardığımda sadece piercingin çıktığı noktalar gözüküyor[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p
Mesaj tarihi:
said:
Arkansis, 15 February 2004 03:48 tarihinde demiş ki:
Çizgi gibi iz kalması için piercingin orda kopması lazım , izden kastım benimde 2 nokta zaten.

hehee
yukarda bahsettim ya benim manyak kuzen o kaşını gümüşçüye deldirdiydi kopmuş öyle çizgi gibi iz kaldıydı o kötü gözüküo ama
dediğim gibi işi bilene git öyle olmadık yerlere deldirtmemek lazım[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p
Mesaj tarihi:
Kaşına cızık attır bence...Yarın öbürgün 35 yaşlarında yuva kuracan oranda delik o yaşlarda takmassın artık taksanda komik olur zaten.Orda ömür boyu delik kalıyor.Sen benim sözümü dinle.Hemde caiz değil.Hücrelerini öldürüyorsun yani daha ne.Vücudundaki 1 tane hücrenin bile kıymetini bil.Attıracaksan çizik attır 1 yılda zor çıkıyor zaten tekrar vede daha güzel oluyor.Hem benim arkadaş deldirmişti ısrarlarıma rağmen ki güzel bi yerde deldirmisti çok sorununu cekti.Ilk 1 ay fln kaşı sızladı,ağırdı ve migren fln başladı cocukta.Bırak hic girme oyle selere...[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari
Kolayoyun OGC & Lothlann UO
Mesaj tarihi:
ya deldireceksen deldir kimseyi dinleme. ne olumlu ne olumsuz bişeyler söyleyenleri dinleme yani. ileride (şimdiki yaşını bilmiyorum ama heralde 50 falan diyilsindir) 50li yaşlarında nası görüneceğini de düşünme bence. kimsenin o kadar yaşayacağı garanti bile değil. önümüzdeki 10 yıla bak yeter ;)[signature][hline]
* i am the spinach that sticks in your teeth
* i am the weedwhacker in the garden of evil
* i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m.
Mesaj tarihi:
yannız üstteki mesajda yazdıklarımı okursan beni de dinlememen gerektiini farkediceksin. ufak bi kaos yarattım kendi kendime ehe:) (bütün genellemeler yanlıştır gibi bişey oldu bu)sen benim dışımda kimseyi dinleme en iyisi:)[signature][hline]
* i am the spinach that sticks in your teeth
* i am the weedwhacker in the garden of evil
* i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m.
  • Yeni Oluştur...