Elderon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Arkadaşlar şimdi bir kaç sorum olacak... Kaşıma piercing taktırmayı düşünüyorum, fakat ben sıkılgan bir insan olduğum için çıkarttığım zaman kaş falan atıyormuş galba. Bu konuda bilgisi olan biri varsa bana anlatabilirmi? Yani %100 kaş atıyor mu? Evet ise neden atıyor? Yaptıracaksam nerede ve nasıl yaptırmalıyım? (istanbul - anadolu yakası) Bunları cevaplarsanız mesut ve bahtiyar olacağım, teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bak dostum bende 2senedir kaşımda 1senedir göbeğimde piercing var.hiç bi şikayetim olmadı. kaşı düşünüyorsun benim kaşımla hiçbir sorunum olmadı ne kaşımdaki tüyler döküldü ne de başka bişi gerçi bi ere darbe aldığımda kanadı onun dışında hiçbişi olmadı. ilk başlarda onla çok uğraşacaksın temizliğiydi falan.birde yaptırıcaksan sakın arkadaşım ucuz yapıyor gel götürem diyene falan güvenme bu işten anlayan birine hijyenik bir ortamda yaptır mikrop kaparsan kaş maş kalmaz bi de yamuk deldiğini düşün.bu iş için dövme piercing stüdyoları var bul birine git. valla istanbulda olmadığım için sana hiçbir yer tavsiye edemicem.[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Caiz Deel...[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 kaşın dökülmesinin sebebi köklere cok yakın delik acılıyor hatta kökleride delebiliyor o yüzden o kısımdaki kaş cıkaran hüçreler (lol) ölüyor mutlaka bı jiletle alınmış gibi iz cikıyor yukarda arkadaş bende olmadı demiş ilginç tabi[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net [Bu mesaj Bıshop tarafından 15 February 2004 02:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 kaşını kazıt bari ne bileyim demir parçasından iyidir..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Yine mi abi oha ya.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Dökülmüyor kaşte tüy falan. Git Istiklalde Halep pasajında Yarım Elma'da deldir. Adam işin üstadı olmuş artık.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: Bıshop, 15 February 2004 02:31 tarihinde demiş ki: kaşın dökülmesinin sebebi köklere cok yakın delik acılıyor hatta kökleride delebiliyor o yüzden o kısımdaki kaş cıkaran hüçreler (lol) ölüyor mutlaka bı jiletle alınmış gibi iz cikıyor yukarda arkadaş bende olmadı demiş ilginç tabi harbi olmadı ben gidip adam gibi yerinde deldirdim istersen yarını bekle sana kaşımın resmini gönderirim :p harbi ya doğru delindikten sonra niye sorun olsun ki? sonuçta bu işi yapmasını bilene gideceksin benim piercing demekki o köklerin daha derininden geçio[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Bishop. Öyle birşey olmuyor. Sebep? Şu ; Kaş'a normalde kavisli piercing takılır.Kökleri zedelemesin diye.Tutup handavallık edip düz piercing takarsanız (Bkz : Teoman) ordaki kaşlar iptal olur.Hatta ve hatta vucut piercing'i kabul etmiyebilir.Yani kaşın o bölümü çürür piercing iptal olur. Budur.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: Alexi_Septimus, 15 February 2004 02:45 tarihinde demiş ki: Bishop. Öyle birşey olmuyor. Sebep? Şu ; Kaş'a normalde kavisli piercing takılır.Kökleri zedelemesin diye.Tutup handavallık edip düz piercing takarsanız (Bkz : Teoman) ordaki kaşlar iptal olur.Hatta ve hatta vucut piercing'i kabul etmiyebilir.Yani kaşın o bölümü çürür piercing iptal olur. Budur. bak doğru bendeki kavisli hatta halkanın uçları eğritilmiş şekli diyem bak bence git piercing yapan anlayan biriyle konuş[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Ben delik kapandıktan sonra kendim deliyordum. Gayette basit yani Şekil A : http://septimus.sitemynet.com/image600.jpg .[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 15 February 2004 02:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 aaayyyyyyy benim kuzende dudağını delip dururdu manyak kız bi kere deldi yamuk oldu die çıkarıp bi daha deldiydi gözümün önünde aaaaaaa çok kötü bir görüntü oluyor bunu izlemek[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ahah:) iidi bu[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Yok. Bir kere steril delip sonra kendim deldiydim ben. Artık delmiyorum orası ayrı.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 tunca yetmedi size galiba hala piercing yaptırıosunuz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 yok ya ben hayatta delemem diecem yapmıştım çok küçükkünen hani avcunuzdaki deriden iğne falan geçirilirdi onu yapardım sonra lise 2deyken göbeğimi kendim delmeye çalışmıştım deriye çok yakındı küpe durmamıştı iz olduydu orası ama yok ya normalde şimdi hayatta delemem kulağımı bile delemem kendim( bi kulakta da beş delik var bende bide :-p )[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ya ben bugün kadıköyde negatife sordum. Adam bana eğer darbe almazsan (yumruk yemezsen vs.) kaşın atmaz dedi ama ben pek tatmin olmadım. Şimdi sizde biriniz öyle diyor biriniz böyle kafam karıştı ahehe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Biz kaşımızı deldiren insanlar olarak doğru söylüyoruz. Git dediğim yerde deldir kaşını.Sağlık steril güvenilir bir yer.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Levent Kırca gibi biriysen mimik lerin çok belirgin ise kaşa piercing taktırma son derece tehlikeli ben o yüzden düşünmüyorum :-)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soniayt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: Elderon, 15 February 2004 03:12 tarihinde demiş ki: ya ben bugün kadıköyde negatife sordum. Adam bana eğer darbe almazsan (yumruk yemezsen vs.) kaşın atmaz dedi ama ben pek tatmin olmadım. Şimdi sizde biriniz öyle diyor biriniz böyle kafam karıştı ahehe =) bak elderoncum korkma ben bi kere evde dalaşırken bir diz yedim kaşıma piercingin üstüne yarım saat falan kanadı ama kaşım atmadı hala yerinde 2sene oldu deldireli ama darbede kanama dışında hiç bir sorun yaşatmadı bana gayette iyi durumda bak istersen yarın resmi koyarım buraya görürsün oki mi[signature][hline]if i am the best of the world, the world is the shit. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 oki bekliyorum resmi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 seni kutluorm valla bn de şu okulu bi bitiriim valla yaptırcam atsa d mükemmel bi iz kalıo bence yani hiç düşünmeden yaptır .. bn dilimi de istiorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Lise bitsin. Çeneyle kaşı yine açtıracam ben.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ne bu deldirme merakı millette ?[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ya ne bileyim, ben öle iz miz sevmem. zaten suratımda ufaklıktan kalan bi faça izi var şöle ufak actionman lerdeki gibi aghehe bide orası olmasın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar