Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Belli bir bölgesi çizik olup açılmayan CD'nin register kaydını bulabilir miyim?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 hmmm bilen varsa banada solesin valla... :)[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Bu arada sağlam CD'nin reg kaydını nasıl buluyorduk? :D[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 CD nin reg kaydı da ney yaw? ilk defa duydum..[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 register kaydi dedigi (tahminimce) $u cd'lerin belli alanlari var yazildigi biliyorsunuz cd $u $ekilde: (|) bunun ornek veriyorum (| kismi cizildi cali$miyor, ancak |) cali$iyor. arkada$ bunun diger bolumlerindeki verileri istiyor.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 (kismen ben ole du$undum, ve benimde ihtiyacim var cunku bildigim kadari ile, bir cok $irket bu tarz cd'lerden bazi verileri kurtarabiliyordu.)[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 VCDler için BadCopy, normal cdler için CDRoller vardı. Birde hatalara falan aldırmaksızın cdyi okuyup imageini alan BlindRead vardı. googledan aratırsanız bulabilirsiniz rahatlıkla[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar