Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 yau gençler, komşulardan birinin çocuğu, benden oyun indirmemi istedi. ben de olur dedim, emule hep açık sonuçta. oyunun bir battlefield olduğunu biliyorum, ama hangisi bilmiyorum. tek ipucum, medicte elektroshock aletinin olduğu. hangisi bu? 2 değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 2 eet? de tek ipucu nası bu oldu ben onu anlamadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 -ya hakan abi, kuzenimde bi oyun gördüm, betılfayt. +hmmm, ama bisürü battlefield var ki? hangisi acaba? -adamda elektroshock aleti vardı. + sonuncusudur o zaman işte böyle :D lan yannız bu çocuğun bilgisyarında bf2 çalışmaz ki ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 2 evet. special forces ve armoured fury diye 2 tane de ek pakedi olsa gerek. betılfayt deil bedılfiıld allan belası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ohoo bfciler varsa wake island pistlerinde görmek isterimB) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 allasen bu başlığın yeri bura mı? her başlığı garbage'a açar oldu millet. arıza mısınız yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 oper said: allasen bu başlığın yeri bura mı? her başlığı garbage'a açar oldu millet. arıza mısınız yahueheh aynen katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 genelde garbage'a taşınmasının nedeni ßaşlık deil, kasılan postlar oluyo oper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 burda post kasma durumu yok ki. başlık da taşınmamış. buraya açılmış ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 öle biliorum da genelden bahsettim ßen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar