Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Otomatik baglaniyorum nasil engelliyecem ?

Headache

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar son bir aydir bilgisayarimda bir problem bilgisayarim acildiginda kendisi otomatikman internete baglaniyor .Bir sure boyle iptal ediyoruz geciyor ama mesela dosya aciyoru kendisi gene otomatikman internette baglanmaya calisiyor..
Virus degil tarattirdim acaba herhangi bir ayarlarmi yapmam gerekiyor help pls ..(Xp KUllaniyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

kendi normal internetine bağlanıyrsda ( cümleyi toparlıyalım diyelim xnete üyesin ve xnete bağlanıyorsa ) bu virüs değildir bunu düzeltmenin yolu şudur . İnternet explorer ı açıyorsun .
Araçlar - İnternet Seçenekleri ordan bağlantılara geliyorsun ve "asla bağlantı numarası çevirme" seçeneğini seçiyorsun :) .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

XP kullanıyorsan ozaman sana önerim buişler başlamadan önceki bir tarihe sistemi geri yüklemendir[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Sosyal ağlarda paylaş

var olan dosyalar gitmiyor sadece sitem ayarları değişiyor . başlattan yardıma tıkla açılan ekranda sistem geri yükleme var ona bas[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Sosyal ağlarda paylaş

internet bağlantının özelliklerinde gelişmiş sekmesinde "bilgisayarım ya da ağım internete bağlanmayı denediğinde bir ağ bağlantısı oluştur" şeklinde bir seçenek olacak onun seçili olmamasını sağla.

startuptaki bir program nete bağlanmayı deniyor ve muhtemelen bu seçenek seçili olduğu için bağlanıyor.[signature][hline]its supersonic
Sosyal ağlarda paylaş

aynı yerde geri yüklemeyi geri al var . benim hiç dosyam gitmemişti . ilginç ....[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...