GEd Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 yillar önce bir yerlerden beta üyelik icin basvurmusum, alpha tester oldum, siteden,forumlarindan mail yazinca falan üyelik alinabiliyor sanirim. Anime tarzi bir online kart oyunu , oyun browser based , yani herhangi birsey kurmaniza cekmenize gerek yok.alteil oynamayi ögreniyorum hala :) japonyada zaten varmis oyun sanirim epeydir , US versiyonu bu, 2 gundur falan closed betada , bir sekilde sitesinden forumundan acc. kapmak mumkun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Oynarım Bunu Ben Nası Üyelik Alınıyo Dediydin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 oyun live versiyona gecti ,2 dakikada registerdan uyelik aliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 bende aldim acc simdi biraz denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar