Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 sevgili görsel sanatlar ;) konu dışında varolan projemiz -sokak melekleri nin bir logo ya ihtiyacı var. Bir grafiker arkadasımız bi tane yapmış SM Logo Ama genel tepkiler, logo nun hoş fakat temayı tam yansıtmadığı yönünde. Ben de alemin en yaratıcı, süper tasarımcılarının arasına girip bir yardım isteyeyim dedim :)= Eminim süper şeyler çıkar buradan.. Tasarlanan logo sokakmelekleri sitesinde, bannerlarda, destek veren kuruluşlara verilecek stickerlarda ve medya tanıtımlarında kullanılacak.. Şimdiden emek verecek herkese teşekkürler... Konsept için sokakmelekleri threadine buradan ulaşabilirsiniz. Hiçbir kural vs. yok. Herşey yaratıcılığınıza kalmış. Sadece birçok alanda kullanılacağını unutmadan yaparsanız sevinirim...[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ay... ben onu hiç hatırlamamışım sen bana yolladıında... ben yapıcam bikaç tane kardiş rozet filan da olursa eğer asit eritme veya kalıp için de bişiler yapiim yapim di mi?[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 sufer olur horacecım :)=[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 :) ne logosu abi, siteyi halledin önce.[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 c.tesi konusuruz cnm[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 upz![signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ne gibi bir logo seninki gibi büyük birşeymi?[signature][hline]Blind Guardian ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 eee.. yüksek çözünürlükte olursa daha iyi olur tabi ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 olm icqda niye yoksun lan![signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 [signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard -----------------------------------------Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ya aslında ilk thread'i gördüğümde öylesine bişey yapmıştım. Sonradan abartı ve konuya uzak yapısı yüzünden vazgeçtim. Ne yazıkki psd'si yok ama beğenirsen baştan yaparım boş bir zamanımda. Zaten rozet gibi şeyler için uygun olduğunu sanmıyorum, büyük olasılıkla baskıda da sorun çıkartıcaktır. Neyse örnek için bir tık.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 doktor bu ne! asmali konak gibi bunu insan yiyecek insan ufak yap biraz. [Bu mesaj dom tarafından 17 February 2004 06:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 egitim sart[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 oky o ne hakkaten ya :) yakıştıramadım cık cık[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 hayatım bak bir birimizi kandırmayalım. Senin bi logodan beklentin nedir? sen bana bi desene? Şuanda benim tesisimde kaç kişi calışıyor sen biliyor musun? Hijjyen hijjyen! HIJJYEN nedir?[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 gradient fikrini asmalı konağa veren benim. Adamlar geçen gün geldi renkleri nerden alıyorsunuz dedi.. bana diyo bunu bak.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 [signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard -----------------------------------------Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 öeh gözümden yaş geldi be, dombililer sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 buraya da postlayım[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 hmm sökak melekleri olmuş sanki.[signature][hline]tüm dünya nüfusunun yokolduğu büyük savaştan sonra hayatta kalan tek kişi evde oturmaktadır. kapı çalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 sanki dii mi :) belki o dakini kaldırırız.[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Güzel olmuş horasınkinin "o"lusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 horas ne ilüstratif adamsın ya, eline sağlık süper olmuş[signature][hline]vote Quimby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 çok duygusal olmuş :..([signature][hline]:( www.fallenbishop.cjb.net no gay, no cry [Bu mesaj Bıshop tarafından 17 February 2004 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shine-water Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 horace logo çok güsel olmuş eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar