alimert Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Merhaba arkadaslar ben eski bir knight online kullanıcısıyım ve gercekten iyi playerlerin arasındayım neyse. oyuna baslmaa amacmız neydi ? pk yapmak? 80 char yapmak ? veya item dizmek mi ? iste bunların tamamını gercekten iyi bir sekilde karsılayan bir private server GM ler isini yapar np transfer sh gibi seyler türk knight daki gbi olmas ve hepsinden iyiside güzel lagsız ve tüm skillerin calıstıgı bi server ben oynadım oyunu USko yu bıraktımm tavs ederim hic olmassa preminyum alma derdimiz yok ^^ private serverin sitesi: www.kopkserver.com 350 mb lık bir download yapımından sonra aramıza katılabilirsiniz gercekten cok eğleniceksiniz simdiden tesk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 T@M@M B@P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 private server tanıtımı yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 preminyum ne lan mal. alümenyum servis aldm aga platinyum kaplama en sağlam preminyuma 10 çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 said: knight online kullanıcısıyım ha? nası yani? edik:"350 mb lık bir download yapımından..." da güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar